Rollerrel megbüntethetnek ezért?
Záróvonalon gyalog tolva átmentem rollerrel. Természetesen ismerem a kreszt. Ilyen esetben gyalogosnak számítok. Addig a pontig amíg nem veszélyeztettek ezzel bárkit gyalogosan.
Pl. nem kell fékeznie az autósnak megállnia stb. Na így mindent betartottam. Pont azért le is szálltam róla mert láttam a rendőrt,de viszont üres volt az út. Teljesen.
Amennyiben megbüntetett volna, mert utánam jött. Milyen lehetőség lett volna fellebbezni?
Természetesen intelligensen megoldható volt a probléma, ugyan ezt elmondtam nekik Pár KRESZen túl vagyok már. B, C, A kategóriák miatt
"Amennyiben megbüntetett volna"
Kezdjük ott, hogy ezért nem büntetett volna meg. Ha viszont van gyalogátkelő hely a közelben és te nem azt használtad, akkor az ellen nem tudsz mit csinálni.
Elsősorban büntetni akart a rendőr, ebben biztos vagyok.
Csak aztán meggondolta magát, mert tudtam olyan mondani neki, amire semmit nem tud mondani.
Valamint közöltem velük, hogy saját védelmem érdekében szeretném felvenni az egészet.
Ha volt a közelben zebra, akkor azt kellett volna használnod.
Ha főútvonalon történt, ott meg csak kereszteződésnél lehet átmenni.
Ezek miatt büntethetne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!