Megbüntethetnek, ha lökhárító nélkül járok?
A műanyag lökhárító nem lökhárító, csak mi hívjuk annak. Az csak egy "burkolat", a külső megjelenésen kívül semmilyen funkciót nem lát el, biztonsági szerepe nincsen.
Akkor viszont mindenképpen beleköthet, jogosan, ha van elöl ködlámpa, ami a lökhárítóval együtt hiányzik. Világításnak mindig maradéktalanul működnie kell.
Igen, gyalogosvédelmi szerepe van, műszakin sem megy át lökhárító nélkül, így simán kiszedhetnek miatta.
Téged fognak büntetni.
Hát, szerintem egy régi Swiften már nem sokat ront, hogy hiányzik a lökhárító, egyik szakadtabb, mint a másik... :D
Amúgy kérdező, szerintem közlekedhetsz vele, láttam már én is átmenetileg ilyen megoldásokat. Gondolom csak ilyen város kicsi mellékutcái az útvonalaid, ha futárautóként használod. Annyi, hogy a rendszám maradjon továbbra is jól olvasható az autón, max azért tudom elképzelni, hogy szólhatnak, ha emiatt nem látszik megfelelően.
Mert aki egy régi swifttel futárkodik, annak a legnagyobb problémája az első lökhárító hiánya......
Teljesen életszerű szituáció.🤣
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!