Normális fényező le tud úgy fényezni egy elemet, hogy ne lehessen észrevenni a különbséget?
"Meg tudja úgy csinálni,hogy csak festékvastagság mérővel lehet megállapítani,hogy fújva volt?"
Mostanság már profi fényező, profi felszereléssel tud gyári értéket fújni, ha nem kellett a festék alá dolgozni (nem vetemedett az elem, csak a festés volt sérült)
A színkeveréshez kell a színkód, és az, hogy a festés valóban gyári állapotú, nem szívta ki a nap, illetve valóban az a szín, aminek megadtad a kódját.
Az már egy másik kérdés, hogy ki is az a fényező, aki tud gyári vékonyságban is minőségi munkát (mert nem mindegyik tud), és azért mennyit kér el.
Mindenki leírt mindent. Úgy igen,hogy festékvastagság mérővel nem lehet észre venni,de árnyalat már neccesebb.
7 éves az autó csodába nem ringattam magam,tudtam enyhén nap szívott színbe nem tudtak nekem kikeverni :D Nem elterjed autó,nem elterjedt gyári színnel....külföldről tudtam szerezni bontottat,első ránézésre nem,de ha jobban megnézi az ember azért látszik,hogy azt kicsit kevesebbet sütötte a nap
az óarany színű öreg opelem egy elemét úgy fújta le a mester, hogy senki nem vett észre színkülönbséget.
A mostani gyöngyház-sötétzöld kocsimra is vetten szpoilert, álomszépen lefújta az eredeti gyári színre.
Ma már mindent tudnak a fényezők. És normálisak.
Mindent meglehet ma már csinálni, csak kérdés az, hogy meg-e találjuk rá a megfelelő embert, és meg-e tudjuk őt fizetni?
Te szerintem valamennyire biztos észre fogod venni, hisz tudod, hogy az az elem már fényezve volt.
Miután az elem le lett fényezve, érdemes az egész autót felpolírozni, hogy ne legyen fényesebb mint a napszívta kicsit bemattult többi része az autónak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!