Nekem meglett a jogsim 17 évesen, most 23 vagyok, az elmúlt 6 évben összesen vezettem 500 kilométert. Legfőképpen azért csináltam meg, mert akkor volt rá időm meg pénzem a gimi mellett, úgy voltam vele, nem árt az a jogsi.
Vidéken élek, de Pesten van albérletem, én tök jól elvagyok a tömegközlekedéssel. Családban van 2 autó is, de 7 emberre, ha akarnám sem tudnám sokszor vezetni egyiket sem. Egyszerűen bármennyi pénzt sajnálnék autóra költeni (venni egyet meg fenntartani), megtartom inkább értelmesebb dologra. Ha akkor nem csináltam volna meg a jogsit, a mai árak mellett eszembe se jutott volna. Persze alapvetően örülök, hogy van, mert sose tudhatja az ember, hogy mit hoz a jövő, de nem érzem, hogy túl sokat hozzátett volna az életemhez.
Visszatérve a kérdéshez, nem ciki ez egyáltalán, az én környezetemben is rengeteg hasonló korúnak sincsen jogsija.
23/F
Hát az utolsó kommenteket olvasgatva... Ezért tart ott a közlekedési morálunk, ahol. "Úrivezetők"-kel van tele a közút, és feltartják indokolatlanul azokat, akik haladnának. A hivatásosokat és azokat akik minden nap rendszeresen vezetnek. Az ilyen emberek miatt létezik a Budapesti Autósok Közössége YouTube csatorna és a "Bunkó F*szparaszt Autósok" Facebook csoport is. Miattatok...
Légyszi, ne vezessetek. Nem akarok miattatok sem meghalni sem büntetést fizetni. Köszönöm szépen, a hivatásos kollégák nevében is.
500km 6 év alatt összesen? Úristen. Akkor te magyarul nem is vezetsz. Ne is ülj autóba légyszives!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!