Csak én imádom 20 éves lányként Tilinger Attila hangját?
Figyelt kérdés
Tudom, a mai fiatalok már annyira nem vannak oda az ilyen mulatós zenékért, max. poénból hallgatják, egyszer meg is mutattam az egyik barátnőmnek, és ő furán nézett rám, de számomra egyszerűen olyan gyönyörű hangja van Attilának. Van itt olyan, aki szintén rajong érte? Vagy ti mit gondoltok a hangjáról? Az "az meg ki?" és hasonló kérdésekkel, legyetek szívesek, hagyjatok. Ha annyira érdekel valakit, nézzen utána. Itt van például egy videóklipje:
https://www.youtube.com/watch?v=nahyuO4h8Ec
2021. márc. 28. 22:08
1/6 anonim válasza:
Engem kifejezetten irritál a hangja
2/6 A kérdező kommentje:
1. Miért, milyennek gondolod? Kicsit bővebben?
2021. márc. 29. 11:47
3/6 anonim válasza:
Hallottad már élőben énekelni? Borzalmas
4/6 anonim válasza:
Szerintem olyan a hangja, mint egy mutáló 14 éves kisfiúnak. Elég idegesítő.
5/6 anonim válasza:
Én szeretem, bár sokszor nem láttam a műsorát de sztem jól énekel. a sirató lassu számait annyira nem szeretm de vannak jó gyors számai amit linkekltél is jó.
6/6 anonim válasza:
Jól énekel de szerintem egyáltalán nem mulatós.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!