Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Van családja Tilinger Attilának?

Van családja Tilinger Attilának?

Figyelt kérdés
gyerekei(ha van mennyi) és felesége vagy barátnője
2009. jan. 17. 18:30
 1/7 anonim válasza:
Nincs családja, nincsenek gyermekei se felesége. Barátnője viszont van.
2009. jan. 23. 12:44
 2/7 anonim ***** válasza:
ja igen de édesanyja,édesapja aszem él.
2010. aug. 3. 18:35
 3/7 anonim válasza:
Édesanyja és Édesapja természetesen van!!! Felesége nincs,gyermeke sincs még...Barátnője????....:)A válaszadásra Ő a jogosult!!!
2010. aug. 4. 12:54
 4/7 Tschongor válasza:
60%
Süt róla, hogy meleg, pasija van és hadd ne mondjam miket csinál meleg prostituáltakkal.
2017. szept. 28. 20:43
 5/7 Csipes íjudit válasza:
57%
Biztos meleg, csak álcázza.Soha semmi nem szivárog ki róla. Az énekesei fele is az főleg a fiatal fiúkat karolja fel.
2020. nov. 6. 20:35
 6/7 anonim ***** válasza:
Én egyszer egy buliban igaz már jó pár éve de csajjal láttam. Aztán a fene tudja.
2021. okt. 29. 23:31
 7/7 anonim ***** válasza:
Én ismerem az egyik exét, B. Andit, Pécsen együtt jártunk egyetemre, egyszer Attilával is találkoztam. Tehát barátnője biztosan volt, de az 8 éve volt kb. Am pedig nem zavar, ha esetleg meleg vagy biszex. Én bírom őt, jó fej volt, egyszerű srác, mint bárki más. Különösen intelligens és udvarias. Remélem tudtam segíteni. Bea
jún. 17. 01:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!