Ciki ha 20 éves lányként nincs saját kocsim?
Dehogy ciki, miert lenne?
Legtobb embernek 20 evesen nincs meg sajat kocsija.
Szia.
Én férfi vagyok. Nekem 24 évesen lett jogsim és autóm. Én is láttam 20 évesen sok olyant, aki alá oda tették. Nekem meg eddigre alakultak úgy a dolgok h magamnak megtudtam engedni. Amúgy is az autó egy használati eszköz, azért felesleges venned, ha ki sem használnád.
És hidd el sokkal jobb minden, amit Te érsz el, nem alád cseszi más:)
Én is mindent magamnak értem el. Munkahelyeken is. Hátszelem sosem volt. Most meg van lakásom is (hitellel, de az önerőt magam gyűjtöttem), autóm (akit lecserélhetnék újabbra, mert pénzem is. De én sem dolgozom messze, így felesleges - inkább eljárok külföldre jó helyekre nyaralni:) )
Szóval nem szégyen. Cseppet sem. És örülök h racionalisan gondolkozol.
Sok sikert az egész élethez:)
Nem ciki, nekem 23 evesen lett autom. En falun laktam tehat nem olyan egyszeru biciklivel bejutni a kozeli varosba meg ugy altalanossagban eljutni barhova.
En alig ismertem olyan 20 eves lanyt akinek volt jogsija. Amikor en voltam 20 akkor sok velem egykorunak nem is volt autoja egyaltalan, jogsija se volt mindenkinek. Ja es ez nem a 80-as evekben volt mert en most vagyok 30 :D
10 evvel ezelott is voltak olcso hasznalt autok ha valaki nagyon akart autot venni.
Kortól és nemtől függetlenül sem ciki, ha valakinek nincs kocsija.
Ha összesz/pkodnád az árát, vagy úgy választanál kant, hogy legyen jó kocsija, az lenne csak ciki.
Dehogy ciki, van autóm de városban ritkán járok vele, bringával járok.
30/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!