Megérkezett az első hó 2024. november 22-én. Ki örül ennek?
Nem unalmas b@szogatni a más sebességgel haladókat?
ha 40-el megy az a baj, ha 70-el, az a baj, ha möhötted tol, az a baj, ha előz az sértő,stb..-stb..
arról senki nem ír, hogy a lámpák vakítanak, mert vagy felhord, vagy sk barkácsolt halogén, vagy led reflektorja van természetesen rosszul beállítva..
a sebesség azért jó téma, mert otthon a konyhaasztalnál van téma vacsora közben.
#12 Ebben semmi személyes nem volt. Az, hogy magamat hoztam fel a legvégén példának, az csak azért volt fontos, mert más nevében nem beszélhetek biztonságos közlekedésről, hiszen tudjuk mennyien végezték árokban, oszlopban, padkán, vagy egymásban. Azt viszont biztosan tudom, hogy én nem.
Ismétlem, én csak egy példa voltam. Minden lényeges rész amit mondtam az általános és tőlem független. "de ez sokat elárul rólad, ha ennyire triggerelt".
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!