Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Megérkezett az első hó 2024....

Ifj. Moman Ottó kérdése:

Megérkezett az első hó 2024. november 22-én. Ki örül ennek?

Figyelt kérdés
Az előrejelzéseknek megfelelően pénteken hajnalban erős szél kíséretében megérkezett a havazás, és vele országszerte a fennakadások, balesetek torlódások. Több helyen elakadt, árokba csúszott járművek, közlekedést akadályozó, kidőlt fák miatt kérték a tűzoltók segítségét.

tegnap 17:00
1 2
 11/17 anonim válasza:
34%
Imádom a telet és így a havat is nyilvánvalóan. Örültem, hogy esett, de kár, hogy hamar elolvadt. Ha rajtam múlna, legalább 2 hónapig mínusz lenne és havazna. A nyártól hánynom kell
tegnap 18:20
 12/17 kutyafule4 ***** válasza:
33%
#10 nem tudom miért vetted egyből magadra, de ez sokat elárul rólad, ha ennyire triggerelt.
tegnap 18:39
 13/17 anonim ***** válasza:
72%

Nem unalmas b@szogatni a más sebességgel haladókat?

ha 40-el megy az a baj, ha 70-el, az a baj, ha möhötted tol, az a baj, ha előz az sértő,stb..-stb..

arról senki nem ír, hogy a lámpák vakítanak, mert vagy felhord, vagy sk barkácsolt halogén, vagy led reflektorja van természetesen rosszul beállítva..

a sebesség azért jó téma, mert otthon a konyhaasztalnál van téma vacsora közben.

tegnap 18:46
 14/17 anonim ***** válasza:

#12 Ebben semmi személyes nem volt. Az, hogy magamat hoztam fel a legvégén példának, az csak azért volt fontos, mert más nevében nem beszélhetek biztonságos közlekedésről, hiszen tudjuk mennyien végezték árokban, oszlopban, padkán, vagy egymásban. Azt viszont biztosan tudom, hogy én nem.

Ismétlem, én csak egy példa voltam. Minden lényeges rész amit mondtam az általános és tőlem független. "de ez sokat elárul rólad, ha ennyire triggerelt".

tegnap 19:11
 15/17 anonim ***** válasza:
34%
#13 Vagy talán mert a sebességnek van valós ráhatása a biztonságra, míg normalis embernek nem okoz problémát egyenesen tartani a kormányt attól, mert a szembejövő a villanydróton a galambokat világítja.
tegnap 19:13
 16/17 anonim válasza:
66%
Minden BMW-s.
tegnap 20:08
 17/17 anonim ***** válasza:
Sturovo környékén kegyetlen volt a helyzet napközben.
tegnap 20:37
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!