Érdemes még 100+ óra fölött próbálkozni a jogosítvánnyal?
Figyelt kérdés
Az első oktatómmal kb 70 órát vezettem,utána következett 2 sikertelen vizsga,utána oktatót váltottam és az új szidta rendesen az előzőt,hogy nagyrészt lakott területen kívülre vitt mindig és folyamatosan csak ugyanazokra a helyekre igy kb kivulrol fujtam a helyeken hol mennyivel lehet menni,parkolni sem sokat tanított...igy a városban elég sokat bénázok,új helyeken főleg...a mostani már kért előre nekem új vizsgaidőpontot,mert ugy latta nagy bajok nincsenek,addig maradt 10 órám a gyakorlásra előtte nem volt nagy gondom de miota megtudtam a vizsga pontos idopontjat egyre rosszabbul egyre stresszesebben teljesitek es eljutottam odaig hogy 2 ora gyakorlas maradt es utana vizsga de mondta a mostani oktato,hogy igy nem lesz jo meg mindig vannak olyan hibaim igy kene meg addig 3-4 orat vennem ...borzaszto sokat koltottem mar erre es az anyagi keretem vegenel jarok igy ez is stresszel ha ez nem sikerul nem tudom hogyan tovabb masreszt ha varnek egy par honapot hogy tudjak ujra gyujteni ra akkor meg erdemes egyaltalan? Teljesen el vagyok kenődve annyira szeretném hogy minden flottul menjen de valahogy mégsem és a pénz meg csak megy...mit tanácsolnátok? Hagyjam inkább abba?tegnap 20:56
1/1 anonim válasza:
Átolvastad a 8 ezer hasonló kérdést, mielőtt ezt feltetted?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!