Van lehetőség jogosítvánnyal rendelkező embernek egyfajta tudás frissítő gyakorlati órán részt venni?
Úgy alakult hogy 7-8 éve nem vezttem, autó vásárlás előtt állok és szeretném a gyakorlati tudásomat kicsit frissíteni mielőtt kiszabadulok a világba. Van lehetőség ilyenre valahol? Ha van akkor tudnátok javasolni?
Köszi.
#1 Azért nem kéne lebeszélni róla! Gondold már el, ha valaki mondjuk 30-40 levezetett óra után megkapja a jogsit, aztán 8 évig nem ül autóba, te meg simán ráeresztenéd őket a többiekre, akik kint vannak az utakon... mikor gyakorlatilag az égvilágon semmi rutinja nincs és abszolút kiesett a gyakorlatból.
Igenis felelősségteljes a kérdező gondolkodásmódja. Szerintem a legtöbb autósiskolában van erre lehetőség.
4-es például azért mert nekem kötelező volt suliban letenni a jogsit, autóm viszont nem volt.
De szerintem ez mindenkinek a saját dolga, és nem ez volt a kérdés lényege. De nyilván magyar módjára valami kifogásolhatót mindig kell keresni :D a többieknek köszi a választ.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!