Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Mikor büntet a rendőr? A...

Mikor büntet a rendőr? A kocsimban kiszeretném szedni a két hátsó ülést. Na most én hallottam olyat is hogy ideiglenesen ki lehet szedni,valaki azt mondja semmi befolyása. Szóval igaziból én a két hátsó ülést kiakarnám szedni

Figyelt kérdés
Most nemtudom mikor szól a rendőr illetve ha megy műszakira ilyet egyáltalán néznek e?

nov. 5. 19:15
1 2
 1/15 anonim válasza:
81%
Soha
nov. 5. 19:17
 2/15 A kérdező kommentje:
azért kérdem mert igazibol kiszedném és fa anyaggal egysíkba építeném a csomagtartoval mivel sokszor vsizek pl zsákokat vodroket stb.
nov. 5. 19:25
 3/15 anonim ***** válasza:
66%
A hátsó ülést akkor b@szod ki amikor akarod. A kocsiban bármikor szállíthatsz annyi súlyt amit a forgalmi engedélyez.
nov. 5. 19:28
 4/15 anonim ***** válasza:

A 3-hozos egy kis kiegészítés: Az ülést valóban akkor szeded ki amikor akarod, viszont ezzel nem alakíthatod át kvázi kisteherautóvá. Még furgonnak is elveszik a forgalmiját ha valaki eltávolítja a raktér és az utastér közötti elválasztót falat/rácsot/hálót.

Ennek egyszerű oka van, az hogy hirtelen fékezésnél a szállított rakomány okozzon sérülést a vezetőnek és utasnak.

nov. 5. 20:00
 5/15 anonim ***** válasza:

"Még furgonnak is elveszik a forgalmiját ha valaki eltávolítja a raktér és az utastér közötti elválasztót falat/rácsot/hálót."

Ez igaz. A többi nem.

nov. 5. 20:09
 6/15 anonim ***** válasza:

"Ez igaz. A többi nem."

Mi nem igaz a "többiből"? Mármint azon túl hogy kihagytam egy "ne"-t.

nov. 5. 20:18
 7/15 anonim ***** válasza:
73%

"Ennek egyszerű oka van, az hogy hirtelen fékezésnél a szállított rakomány okozzon sérülést a vezetőnek és utasnak."

Nem ez az oka, amiért megbüntetnek, hanem az, hogy a furgon az elválasztó fal nélkül nem felel meg a jármű kategória előírásainak. Magyarul engedély nélküli átalakítás.

A kamionost sem azért büntetik meg, mert leesik a platóról a 20 tonnás acéltekercs, hanem azért, mert nem rögzítette megfelelően az árut.

nov. 5. 21:06
 8/15 anonim ***** válasza:
56%

"Nem ez az oka, amiért megbüntetnek, hanem az, hogy a furgon az elválasztó fal nélkül nem felel meg a jármű kategória előírásainak. Magyarul engedély nélküli átalakítás."

Felfogod hogy én ugyanezt írtam?!

nov. 5. 21:13
 9/15 anonim ***** válasza:
73%
#8 Fogd csak fel, hogy nem azt írtad. Ha van áru, ha nincs, a kabin elválasztó falnak/rácsnak ott kell lennie.
nov. 5. 21:17
 10/15 anonim ***** válasza:

"#8 Fogd csak fel, hogy nem azt írtad. Ha van áru, ha nincs, a kabin elválasztó falnak/rácsnak ott kell lennie."

Oké. Egyszer majd talán megérted ami írtam.

nov. 5. 21:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!