Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Nagyon sok a drogos és a C az...

Nagyon sok a drogos és a C az utakon este, gyalog kószálnak az úton, beszólogatnak garázdálkodnak. Mit lehet ezekkel csinálni? Rendőrök amúgy hol vannak? Ilyenkor több száz kms körzetben sehol egy rendőr.

Figyelt kérdés
Kiugrálnak az autó elé, ordibálnak minden szépet, út közepén álldogálnak és beszólnak, ha kikerülnéd őket. Unatkoznak és keresik a bajt. Rendőr bácsikat kéne minden sarokra és küldjék már el őket vagy mit bánom én, de ne legyenek kint ezek...
2024. júl. 14. 00:49
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Távcsöves puskával ritkitani.
2024. júl. 14. 04:06
 2/5 anonim válasza:
100%
Te csak ne panaszkodj. Én gyalog járok és ezek a koszlidércek összevissza száguldoznak a fostalicskáikkal, bömböltetik a c-tpye mulatóst, fék nincs az autóban.
2024. júl. 14. 06:05
 3/5 anonim ***** válasza:
68%
Sündőr is magasról lesz@rja a dögevőket...
2024. júl. 14. 09:10
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

Mit lehet ezekkel csinálni?

Semmit, nagy ívben kerülöd

Rendőrök amúgy hol vannak?

Az a pár, aki még dolgozik, az sem tud nagyon mit tenni ezekkel szemben, pláne, hogy benzinre sincs pénz, hogy kimenjen odáig.

Erre szavaztatok...

2024. júl. 14. 11:58
 5/5 anonim ***** válasza:
100%

“ Rendőr bácsikat kéne minden sarokra és küldjék már el őket vagy mit bánom én, de ne legyenek kint ezek...”

Rendőr bácsit minden sarokra? Konkrétan egy rendőr páros lát el több tíz települést egy egy szolgálatban. Településenként nem jut rendőr.

Mit kezd vele a rendőr? Semmit nem tud tenni ellenne, konkrétan ezért tehetik meg. Amég ez a jogrend, ezt sajnos tűrni kell.

2024. júl. 14. 14:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!