Hogy dolgozzam fel, hogy megszegtem az ígéretet?
Megígértem anyuéknak, hogy szabályosan fogok közlekedni. Még friss jogsis vagyok és nem vagyok szabályszegő egyáltalán (max az volt a legnagyobb vétségem, hogy nem irányjelzőztem mikor kikerültem egy akadályt), de ma az úticélom egy sarokkal odébb volt bal kéz felől kb 40 méterre, viszont balra nem tudtam volna fordulni mivel egyirányú és behajtani tilos.
Tehát ahhoz, hogy én a 40 méterrel arrébb eső utcára be tudjak menni ahhoz ki kellett volna szabályosan fordulnom jobbra, menni 300 métert majd balra, onnan még 50 métert ki a fő útra, majd a fő útnál balra és 500 métert egyenesen majd utána megint be balra és úgy jobbra értem volna el szabályosan az adott utcát.
Ha azonban szabályt szegek és megyek 40 métert az egyirányú utcában szemből akkor már csak egy balra forduló és ott is vagyok. Úgyhogy kidugtam a kocsi orrát, szétnéztem, hogy jönnek e szemből az egyirányúból, megnéztem nincs e rendőr, majd gyorsan sumákba bementem szemből és így fél perc alatt odaértem az úticélomhoz.
Nem mertem még elmondani itthon mert biztos leszedték volna a fejem de rosszul érzem magam, hogy hazudtam anyáéknak akikre mindig is felnéztem és megérdemelték volna az őszinteséget. Mit tegyek? Hogy dolgozzam fel?
Az első pozitív jel, hogy megbánást tanusítasz. Legközelebb ne csinálj ilyet és ezzel elintézve.
Mellesleg ha ezt egy rendőr meglátja akkor...😁
A tahóság a vérében van az embereknek.
Ha ilyeneket megcsinálsz friss jogsival ez csak fokozatosan egyre rosszabb lesz.
De nyugtasson a tudat, hogy nem vagy egyedül, rengetegen közkelekednek ilyen kritikán aluli morállal. Lebukás veszélye nulla közeli (mármint a szervek felé), ahogy tettlegességig se fajul azért szinte soha, ha összeakadsz egy hasonló jóképességűvel. Majd lesz egy kis dudálás, mutogatás, anyázás, büntetőfékezés aztán szépen megy mindenki a saját dolgára...
Ha meg jönnek szemből akkor meg neked fog feljebb állni, aztán mikor ő sem enged akkor elkezdesz bénázni a tolatással stb.
Menj rulettezni ha szereted a szerencsejátékot
#9 A szabályos parkolás az ami még nem az erősségem sajnos.
Nem vagyok rá büszke de egyszer leparkoltam egy benzinkút kijáratnál oldalt és miattam nem tudtak kihajtani az autók így nekik vissza kellett menniük és onnan kifordulni ahonnan behajtottak. ://
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!