Állított már meg titeket rendőr, mikor elektromos rollerrel mentetek, hogy mutassátok meg a kötelező biztosítást?
Figyelt kérdés
2024. Július 16.-tól kötelező ugye az e-rollerekre biztosítás ha a roller 25 kilónál nehezebb és/vagy 25 km/h-nál jobban megy. Az én rollerem ebbe a kategótiába esik, én kötöttem rá biztosítást. Nyáron használtam a rollert Balatonon, most használom itthon (megyeszékhelyen lakok), találkoztam már gyalogos rendőrrel is, meg gépkocsizó rendőrrel is, és még soha, sehol, egyik se mondta, hogy mutassam a roller biztosítását. Ellenőrzik ezt egyáltalán?
(A szavazás az eredeti kérdésre vonatkozik.)
okt. 7. 11:08
A kérdező szavazást indított:
Engem már állítottak meg emiatt
Engem még nem
9 szavazat
1/7 anonim válasza:
A biztosítás nem azért kell, mert ellenőrzik, hanem, hogy károkozás ellen biztosítva legyél. Autóval se állított meg még soha rendőr, akkor ezekszerint arra is minek biztosítást kötni meg forgalomba helyezni...?
2/7 A kérdező kommentje:
Elkalandoztál komám, tök másról beszélsz, mint ami a kérdés. Ki beszélt ilyenről, hogy minek biztosítást kötni? Áhhh...🤦♀️
okt. 7. 11:56
3/7 anonim válasza:
Ne hazudj paprikajancsi, pontosan ezért kérdezed valójában, hogy "há nem is ellenőrzi a rendőr, akkó minek megkötni?!"
4/7 A kérdező kommentje:
Paprikajancsi... Ez tükrözi komolyságod. Továbbra sincs ilyen írva sehova, hogy "akkó minek megkötni" te, troll bajnok.
okt. 7. 12:26
6/7 anonim válasza:
Segédmotorosokat se állítják meg úton-útfélen igazoltatásra, viszont, ha olyan helyen közlekedsz, ahol forgalom elterelés van, simán belefuthatsz. Egyébként meg ez az egész a felelősség vállaláseól szól, jómagam is kötöttem rá, de ha kerékpárom lenne, akkor is kötnék rá, az az évi 7 ezer forint nem vág földhöz.
7/7 A kérdező kommentje:
Nekem 5100 ft az éves biztosításom rollerre. Ekkora összeg szerintem senkit nem vág földhöz, csak ahogy észrevettem, ezt a kutya nem ellenőrzi.
okt. 10. 21:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!