Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Állított már meg titeket...

Állított már meg titeket rendőr, mikor elektromos rollerrel mentetek, hogy mutassátok meg a kötelező biztosítást?

Figyelt kérdés

2024. Július 16.-tól kötelező ugye az e-rollerekre biztosítás ha a roller 25 kilónál nehezebb és/vagy 25 km/h-nál jobban megy. Az én rollerem ebbe a kategótiába esik, én kötöttem rá biztosítást. Nyáron használtam a rollert Balatonon, most használom itthon (megyeszékhelyen lakok), találkoztam már gyalogos rendőrrel is, meg gépkocsizó rendőrrel is, és még soha, sehol, egyik se mondta, hogy mutassam a roller biztosítását. Ellenőrzik ezt egyáltalán?

(A szavazás az eredeti kérdésre vonatkozik.)

okt. 7. 11:08
A kérdező szavazást indított:
Engem már állítottak meg emiatt
Engem még nem
9 szavazat
 1/7 anonim ***** válasza:
55%
A biztosítás nem azért kell, mert ellenőrzik, hanem, hogy károkozás ellen biztosítva legyél. Autóval se állított meg még soha rendőr, akkor ezekszerint arra is minek biztosítást kötni meg forgalomba helyezni...?
okt. 7. 11:28
 2/7 A kérdező kommentje:
Elkalandoztál komám, tök másról beszélsz, mint ami a kérdés. Ki beszélt ilyenről, hogy minek biztosítást kötni? Áhhh...🤦‍♀️
okt. 7. 11:56
 3/7 anonim ***** válasza:
10%
Ne hazudj paprikajancsi, pontosan ezért kérdezed valójában, hogy "há nem is ellenőrzi a rendőr, akkó minek megkötni?!"
okt. 7. 12:12
 4/7 A kérdező kommentje:
Paprikajancsi... Ez tükrözi komolyságod. Továbbra sincs ilyen írva sehova, hogy "akkó minek megkötni" te, troll bajnok.
okt. 7. 12:26
 5/7 anonim ***** válasza:
0%
1.-nek igaza van.
okt. 8. 07:12
 6/7 anonim ***** válasza:
Segédmotorosokat se állítják meg úton-útfélen igazoltatásra, viszont, ha olyan helyen közlekedsz, ahol forgalom elterelés van, simán belefuthatsz. Egyébként meg ez az egész a felelősség vállaláseól szól, jómagam is kötöttem rá, de ha kerékpárom lenne, akkor is kötnék rá, az az évi 7 ezer forint nem vág földhöz.
okt. 10. 18:38
 7/7 A kérdező kommentje:

Nekem 5100 ft az éves biztosításom rollerre. Ekkora összeg szerintem senkit nem vág földhöz, csak ahogy észrevettem, ezt a kutya nem ellenőrzi.

okt. 10. 21:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!