Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Ezek után illett volna felvenn...

Ezek után illett volna felvennem a stoppost?

Figyelt kérdés

Ma belefutottam lakott területen kívül egy stopposba.

Már elég hamar kiállt stoppolni, aztán olyan világoskék ingben volt, én meg azt hittem távolról rá, hogy rendőr ezért kitettem az irányjelzőt, elkezdtem lassítani. 100-ról kb 50-re lassítottam le amikor olyan közel értem, hogy észrevettem, hogy ez nem rendőr hanem stoppos, úgyhogy visszavettem az irányjelzőt, majd gázt adtam és tovább mentem.

A stoppos az már megörült, aztán mikor látta, hogy tovább megyek széttárta a kezét, hogy "ez most komoly báttya?"

Kicsit megsajnáltam szegényt. El is gondolkodtam rajta, hogy ezek után már felvehettem volna. Egyébként mikor mentem visszafelé egy óra múlva még mindig ott stoppolt. Szerintetek illett volna felvennem?

aug. 13. 18:47
 1/8 anonim válasza:
100%
Én nem vettem volna fel. Ki tudja milyen ember, mit csinált volna. Nem kötelességed felvenni semmilyen Stoppost.
aug. 13. 18:53
 2/8 A kérdező kommentje:
#1 Fényes nappal egy forgalmas úton sokat nem tudott volna tenni. Ráadásul a rendőr rokonom épp szolgálatban volt a következő településen, odavittem volna nekik ha bármit megpróbál :DD
aug. 13. 18:55
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

HA beszáll a kocsiba, bármikor az oldaladhoz nyomhat egy kést, vagy a legközelebbi kanyarban leüt, kirabol - nehogy azt hidd, hogy nem lehet semmit tenni.

A szomszéd településen lévö rendör rokon meg semmit nem tud tenni, ha te nem vagy ott, az illetö meg miért menne oda, ahová akarod? Fejbecsap és kidob az autóból

aug. 13. 19:00
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Nem tartozol neki semmivel.

A rendőrökön fényvisszaverő szokott lenni, már ebből gyanús lehetett volna.

aug. 13. 20:28
 5/8 anonim ***** válasza:
70%
Én magam nem feltétlenül vennék fel stoppost, de ettől függetlenül érthető az ő reakciója is.
aug. 13. 20:51
 6/8 anonim ***** válasza:
69%
Amúgy kicsit túl van tolva ez a kirabolnak, megölnek dolog. 99,99% hogy csak eljutna az ember a-ból b-be mert lekéste a buszt vagy bármi.
aug. 13. 21:02
 7/8 A kérdező kommentje:

#4 Igen, ez igaz. Szerintem az zavart meg, hogy 10 km-el visszább megállítottak egy platóst és ott is a rendőrök ilyen világoskék ingben voltak.

Olyan ritkán igazoltatnak, hogy eszemben sem volt, hogy mindig fény visszaverős mellényben vannak.

aug. 13. 21:03
 8/8 NPeti11 válasza:
Nagyon helyes, hogy nem álltál meg neki.
szept. 11. 17:48

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!