Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Ez valami Murphy törvény?

Ez valami Murphy törvény?

Figyelt kérdés

Megfigyeltem, hogy ha ki akarsz hajtani egy majdnem kihalt utcára akár hajnali kettőkor, ahol szinte nulla az esélye, hogy akkor jön valaki, tuti hogy pont akkor jön egy tökkelütött, aki miatt meg kell állnod.

Ugyez akkor is, ha pl. a szűk mellékutcánkban megállok mondjuk lepakolni az utánfutóról, ahol elmegy kb. napi 10 autó, abból 8 utcabeli, tuti ilyenkor jön egy falábó, aki arra akar rövidíteni, és persze nem fér el mellettem.

Más is tapasztalt ilyet, vagy csak a rossz csillagzat alatt születettek?

tegnap 20:43
 1/2 anonim ***** válasza:

27 éve járok autóval, majd tovább vonattal dolgozni.

Visszafelé ugyan ez. Leszállok a Tiszain és megyek a Zsigmondy úton. A Hell székháznál még sose volt zöld a lámpa, vagy csak kétszer(ez egy lámpás kereszteződés).

Na ez a kemény és igen, ez is igaz, amit írtál. Meg az is, hogy egy szimulációban vagyunk.

tegnap 20:47
 2/2 anonim ***** válasza:

Van benne valami.

Nekem még az szokott lenni, hogy amikor pont meg akarnék állni egy fél percre egy lámpánál (pl. egy sms-t megírni), ami mindig piros szokott lenni, olyankor tuti, hogy zöldet kapok.

tegnap 22:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!