Tankolásnál még szoktatok kérni a szivattyús brigadéros ember segítségét vagy önmagatok feltankoljátok az autómobilt?
#13 Morzsi
Nem sztori, hanem tény. Ez mind megtörtént. Ott dolgoztam.
Akkor is volt kamera. 7 db 24 órás kazettával, amit 1 hét után visszatettünk, így mindig 1 heti felvétel volt meg. Ezekre a kútvezetők/tulajok kötelezték a kutasokat, részt kaptak a pénzből és a jattból is. Semmi köze a multihoz.
Én akkor kértem segítséget, amikor nem sikerült felpumpálni a kereket, egyre csak jött kifele a levegő. Olyan is volt, mint 5-nél, hogy "kutas odaverte a csövet a fényezéshez és végigkarcolta". Ez szintén kerék felfújásnál (addigra már megtanultam, hogy kell felpumpálni, de két gombhoz voltam szokva: levegő be, ki. Az új pumpán meg csak egy kar volt: levegő ki.)
Szerencsére csak kicsit lett karcos (amikor fényezőműhelybe kellett vinni a kocsit, direkt megkértem, hogy javítsák ki azt is, de nem vették észre a probléma helyét :).
Tankolni egyébként magam szoktam.
Ja, a "brigadéros" az nem egy hadseregben létező rang véletlenül?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!