Tankolásnál még szoktatok kérni a szivattyús brigadéros ember segítségét vagy önmagatok feltankoljátok az autómobilt?
Figyelt kérdés
#gas pump brigadier
okt. 27. 19:17
2/20 anonim válasza:
Nincs is soha senki segíteni egy kúton se.
3/20 anonim válasza:
Amíg benzines autóm volt, nem kértem meg senkit, megtankoltam magamnak. Mióta elektromos van, nem járok benzinkútra.
4/20 anonim válasza:
Te nem vagy magyar?? Ilyeneket mondani, hogy "szivattyús brigadéros ember" meg "autómobil" - egyetlen normális ember sem beszél így!
5/20 anonim válasza:
Mióta a kutas odaverte a csövet a fényezéshez és végigkarcolta, azóta magamnak csinálom.
6/20 anonim válasza:
Esetleg akkor, ha ünnepnapi gúnyában vagyok és gázolajos autómobillal tértem be a töltőállomásra.
7/20 Morzsi007 válasza:
Jó pár éve nem láttam már errefelé ilyen dolgozót, aki tudna segíteni a tankolásban.
8/20 anonim válasza:
En mindig magamnak tankolok.
Regen dolgoztam benzinkuton es azoknak kellett tankolni akik siettek es bealltak a sorba fizetni mikozben tankoltam, szep ruhaban voltak, illetve sok nő nem is merte leemelni a toltopisztolyt.
Olyan is volt aki csak szerette kiszolgaltatni magat es nagy urnak erezte magat hogy mas tankol neki :D
10/20 anonim válasza:
Nem szoktam kérni segítséget, és zavar is mikor rögtön ott vannak. Egyrészt az ilyen extrákért mint pl. tankolás, szélvédőmosás várnák a jattot, azt meg nem feltétlen akarok adni (nem is tudom mennyit adjak, 200 forintot sokallok, 20 forinttal meg csak kiröhögtetem magam). Másfelől meg összefolyatták már többször a betöltőnyílás környékét üzemanyaggal, amit nekem kell lesikálni. Arról nem is beszélve, hogy a szélvédőmosásnak is megvan a maga technikája ha nem akarod összekarcolászni, de erre általában nincsenek tekintettel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!