Hogyan, milyen módszerrel tudnék fejlődni a vezetésben?
Figyelt kérdés
Az oktatóm szerint gyakran hibázok, és előfordul egy órán belül, hogy hasonló helyzetet hol jól, hol rosszul oldok meg. Nem tudom, hogyan tudnék változtatni ezen, egyszerűen megrekedtem, és belefásultam az egészbe. 95 óra és 2 sikertelen vizsga van a hátam mögött. Jelenleg egy hónapos kihagyás után próbálom felvenni a fonalat, de azt érzem, hogy esélytelen, hogy valaha is olyan szintre fejlődjek, ami már elég a sikeres vizsgához.szept. 25. 20:30
11/12 anonim válasza:
Az a gond két típusú oktató van. Az egyik akihez úgy kell menni tudsz vezetni. Az nem szeret dolgozni, ha nem úgy mész gyorsan le épít. Aztán van a másik típus annál vagy most te. Neki az a lényeg rengeteg órát vegyél és járjál hozzá minimum egy évig. Magyarul jól lehúz. Ha alkalmatlan vagy se mondja meg, majd 250 óra meg sikertelen páv után majd benyögik.
12/12 anonim válasza:
Korrekt oktatót csak kizárólag kapcsolatok útján találsz. Korrekt oktató hajlandó oktatni és mindent megtesz, de ha valaki ne adj isten alkalmatlan akkor az legalább meg is mondja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!