Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Mellékutakról miért nem...

Mellékutakról miért nem tiltják ki soha a kerékpárosokat?

Figyelt kérdés

Aki kocsival közlekedik biztos latta már a hármas tiltó táblákat. De ezek szinte mind egyszámjegyű főútak mellett vannak. Amik mellett ott az autópálya ahol az értelmesebbje megy szóval qrva mindegy hogy ki vannak tiltva-e a biciklisek.

Nem Isten háta mögötti mellékutakra gondolok ahol a madár se jár hanem brutális forgalmat bonyolítókra. Budapest környékén majdnem mindent ide lehetne sorolni.

Például Budaörsről mentem Budakeszire és több száz méteren át araszoltam egy biciklis mögött mert szembe folyton jöttek centizni meg nem akartam (de amúgy se fèrtem volna el suvval).

Ezt miért hagyja az önkormányzat? Az autósoknak szívatás a bicikliseknek meg életveszély.

szept. 6. 12:12
1 2
 11/11 Szolovjov ***** válasza:
55%
Megy a fene autópályán. Egy számjegyű főúton igen. De 30 km-nél messzebb szinte sosem hagyom el a lakhelyem. Évente max 1-3 alkalommal.
szept. 8. 12:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!