Miért van felháborodva a rokonom azon, hogy 1,5 évre el akarják venni a jogsiját?
Van egy rokonom aki még tavaly állítólag 25-el felborított egy gyalogost a zebrán, és a gyalogosnak ettől koponyacsont törése lett.
A rokonom azzal érvel, hogy megvan a fedélzeti kamera felvétel arról, hogy a gyalogos szét se nézett hanem csak lelépett. (Ja, csak mondjuk ha egy autó 25-el gurul akkor én is arra számítok, hogy már megáll és nem kell nagyon látványosan oldalra néznem, hogy ezt lássam mert az emberi szem látószöge nagy.)
A másik dolog amivel érvel az meg az, hogy 3 nap alatt kiengedték a kórházból, éshogy szerinte akinek koponyacsont törése van azt nem engedik ki 3 nap alatt. (Szerintem meg reális a 3 nap)
A lényeg, hogy ősszel lesz a tárgyalás és tán állítása szerint 1,5 évre akarják elvenni a jogsiját aztán most hisztizik.
Nekem amúgy több kérdés is felmerült... Ha tavaly volt az eset akkor hogy van még a kezében jogsi? Ha zebrás gázolás van akkor tudtommal azonnal a helyszínen elveszik.
Ha igaz is a történet miért van felháborodva? Örüljön akkor, hogy eddig vezethetett és használja ki az ilyen ameddig tudja, hogy jogsi van a kezébe.
Hát de nem?
Csapjon a bíró asztalára, aztán nem veszik el.
Védőbeszéd: -a gyalogos meg mi a f@sznak mászkál arra?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!