Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Szerintetek jogosan vagyok...

Szerintetek jogosan vagyok felháborodva? Bunkóság lenne ezt megcsinálni?

Figyelt kérdés
Körülbelül két héttel ezelőtt kértem időpontot egy szervizbe, egy toronyszilent cseréről lenne szó, semmi extra. Hétfőre kaptam időpontot, azt ígérték másnapra kész lesz. Csak nem hívtak, hogy kész ezért ma délelőtt felhívtam őket megkérdezni hogy áll az autó. Azt mondták ma viszik be a műhelybe, ma délután 5-kor hívnak, ha kész, de legkésőbb holnap délelőtt. Persze nem hívtak. Már rohadt ideges vagyok, mert ha már két héttel későbbre adnak időpontot, akkor szerintem úgy kéne kinéznie, hogy aznap nekiállnak és legkésőbb másnap szólnak, ha kész. Vagy akkor mi a francért nem adták mára az időpontot? Azt tervezem, hogy délelőtt felhívom őket és ha még mindig nem láttak neki, akkor megmondom, hogy már el se kezdjék, mert mindjárt ott vagyok és elhozom az autót. Ha erre sor kerül, akkor biztos nem tudom türtőztetni magam és jól lecseszem őket hogy mi a francnak rabolják az időmet. Szerintetek jogos lenne, vagy maradjak szépen nyugton?
2019. júl. 25. 18:22
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Teljesen jogos. Én nem is értem, ha egy autót időpontra viszek az a minimum elvárás, hogy AZONNAL elkezdenek rajta dolgozni VAGY ha megcsúsztak és nem tudnak akkor mondják, hogy elnézést, ez és ez történt, kérlek hozd vissza az autót egy másik időpontra...

Én tuti nem vártam volna csütörtökig, hanem már kedd reggel hívom őket!

2019. júl. 25. 18:56
 2/4 D. Brasco ***** válasza:
100%
Én a helyedben még ennyit sem vártam volna.......4. Napja szivatnak......
2019. júl. 25. 19:28
 3/4 anonim ***** válasza:
32%
Áruld már el, mire vártál csütörtökig, ha keddre ígérték, hogy kész lesz? Ezt sosem fogom megérteni.
2019. júl. 25. 19:53
 4/4 anonim ***** válasza:
Nem azért de csütörtök van és keddre ígérték... Eddig mit csináltál?
2019. júl. 25. 21:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!