Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Ebben az esetben mit csinálnátok?

Ebben az esetben mit csinálnátok?

Figyelt kérdés
Tavaly elkezdtem a jogosítványt, de közbe jöttek más kiadásaim is, júliusban lesz egy 1 éve, hogy megcsináltam a kreszt, utána elkezdtem a vezetést, de sokszor volt, hogy hónapok kimaradtak. 30 órát vezettem le eddig, nem nagyon haladok, még vagy 300 km-t kellene vezetnem, ami 30-40 órába biztos bele telne, meg nehezen is megy, az oktatóm is elég körülményes, semmi nem jó neki, bármennyire is igyekeztem és így el is vette a kedvem az egésztől. Be kellene fejeznem, de még 300-400 ezret biztosan bele kell ölnöm, de ennyit már nem tudok beleölni. A kérdésem, hogy ti vennétek fel személyi kölcsönt, hogy be tudjátok fejezni?

2024. jún. 17. 09:20
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Mert hozzáteszem, nem te vagy az egyetlen aki teljes állás, vagy három műszak vagy akármi mellett akar jogsit. Még ha a főnököd nem is enged el, mert sz*r a meló és köcsög a főnök, abban sem vagy egyedül, nagyon sokan így vagyunk vele. És ráadásul még az oktatóhoz is igazodni kell, bár azt minimális adminisztrációval lehet váltani. Előadod itt a hattyú halálát, pedig egy olyan problémád van, amivel emberek százai naponta képesek megküzdeni. Annyi a különbség, hogy akik ebben sikeresek, azok néha kinyitották a szájukat, és felálltak a valagukról.
2024. jún. 17. 17:50
 12/12 anonim ***** válasza:
Nem fontos mindenkinek jogasítvány.
2024. jún. 18. 17:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!