Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Hogyan lehet megtanulni...

Hogyan lehet megtanulni parkolni akár nagyon szűk helyeken is?

Figyelt kérdés
2024. máj. 30. 23:38
 1/8 anonim ***** válasza:
88%
Sok gyakorlással.
2024. máj. 30. 23:43
 2/8 anonim ***** válasza:
Parhuzamos parkolassal mindig gondjaim voltak de ahogy a bnőm panellakasa előtt csak igy lehet parkolni hamar belejöttem. Muszaj gyorsan mert az út 2 savos az igaz de abből egyet elvesznek a parhuzamosan parkolók, igy nincs sok idő lacafacazni.
2024. máj. 30. 23:56
 3/8 anonim ***** válasza:

Csinálni kell aztán majd megtanulod.

Mondjuk nekem sok éve van jogsim és vezetek is rendszeresen de az előre két kocsi közzé merőlegesen parkolással lennének bajaim mert nem emlékszem mikor parkoltam így utoljára.

Ha két kocsi közé parkolok szinte mindig tolatva állok be. Úgy könnyen megy.

2024. máj. 31. 00:49
 4/8 anonim ***** válasza:

tegnap 23:56

és? addig úgyse tud továbbmenni, amíg nem állsz be, hiába toporog mögötted...nálunk is ez van, de ezen senki sem idegeskedik, hogy muszáj gyorsan beállni.

2024. máj. 31. 05:56
 5/8 anonim ***** válasza:

A párhuzamos parkolás a világ legegyszerűbb dolga, mert fix pontok vannak, hogy mikor merre tekered a kormányt és meddig gurulsz - csak ki kell tapasztalni hozzá a saját autót, hogy annak a méreteihez képest hogyan módosul a "sablon".

A merőleges parkolás már nehezebb, kezdőként a szűk helyet is felmérni sem mindig egyszerű, másrészt ott jóval kevesebb a fix pont, a "tartsd közel orrát" az előre parkolásnál pl totálisan megfoghatatlan, érzésre megy.

De gyakorlás és megszokás kérdése az egész.

2024. máj. 31. 06:52
 6/8 Kései Sirató ***** válasza:

Pont fordítva van, merőlegesen sokkal könnyebb beállni.

2024. máj. 31. 11:54
 7/8 anonim ***** válasza:

6, Neked :-)

Én rutintalan sofőrként azt tapasztaltam, amit leírtam (a merőleges előrére gondolva, a hátrára ugyanaz igaz, mint amit a párhuzamosról írtam).

2024. máj. 31. 12:07
 8/8 Kései Sirató ***** válasza:

A többségnek.

2024. máj. 31. 13:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!