Beteges az, ha valaki autóvezetéskor ezen állandóan kiakad?
Ha a vasúti átjáróknál éppen csukva van a sorompó, főleg ha hosszú ideig
És a MÁVot szidja mindig, hogy még akkor is kics*sznek az emberrel ha éppen nem vonaton ül meg ilyenek
Alapvetően az, persze. De azért azt is lássuk be, hogy az nem normális, mikor 5 perccel a vonat érkezése előtt lezárják, majd újabb 7 percig zárva van utána is, mert akkor már megvárják a következőt is.
Ez megtörtént szituáció, mértem az időt. Kb. 2 éve a 4-es főúton Szajolnál útfelújítás volt, napokon át dugók. Egyszerűbb volt a vasúti felüljáró lábánál lejönni a főútról, át az átjárón, keresztül Szajolon és vissza a főútra a falu másik végén. Kivéve, amikor épp elkapott a sorompó.
Nem idegeskedek, én nem az az ember vagyok. De attól még teljesen nyilvánvaló, hogy ez egyáltalán nem normális. A várakozási idő egyszerűen túl magas ahhoz, hogy a biztonsággal magyarázni lehessen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!