Melyik sofőr megy szabályosabban?
Egyik nap fiatal másik nap középkorú sofőr van .
Fiatal a városon kívül 58-61Km/h rel megy igy sosem érem el a csatlakozást más városban. Míg a középkorú sofőr városon kívül 70-73/kmh vagy megy igy mindig el erem a csatlakozast. Volanos soforok ezek de a masik miatt aki lassan megy 58-59cel sose erem el a csatlakozást mit lehetne tenni?
Elvileg tartaniuk kell a menetrendet, de ha forgalmi okok akadályozzák, akkor nem tud mit csinálni.
Ha egyik sofőr mindig tudja tartani, a másik pedig sosem, akkor érdemes reklamálni. Az egy másik kérdés, hogy ha a fiatal sofőr ezt a sebességet érzi biztonságosnak, akkor jobb, ha késik, mintha balesetet okoz.
Van egy fontos kérdésem: a csatlakozás, amiről beszélsz, az csak neked csatlakozás vagy a volánnak is? Másként: menetrendjüknek megfelelően halad mindkettő, csak hát az éppen nem egy csatlakozás, amire átszállnál?
Én is mindig láttam a "castlakozásomat" a szomszéd állóból indulni, amikor beállt a buszom, amin éppen ültem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!