Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Egy mentő autó sofőr jobban...

Egy mentő autó sofőr jobban vezet mint egy átlagos hétköznapi sofőr?

Figyelt kérdés
2023. okt. 1. 09:18
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Persze
2023. okt. 1. 09:24
 2/10 anonim ***** válasza:
87%

Esélyes.

Úgy tudom a mentőnél van PAV II amire akárki nem alkalmas.

Az viszont biztos, hogy szigorúbb feltételek vannak és fokozottabb odafigyelést igényel.

2023. okt. 1. 09:26
 3/10 A kérdező kommentje:
Értem az jó köszi a választ.
2023. okt. 1. 09:32
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Nekem van egy mentőautó sofőr ismerősöm, aki talán ügyesebben vezet, de egy idióta az utakon. Saját autójával imád büntetőfékezgetni mások előtt, ezzel dicsekszik is. Egyszer együtt indultunk el valahonnan, ő mögöttem haladt. Kanyarodósávba átment, záróvonalon bevágott elém úgy, hogyha nem fékezek le, az autója olvalával elvitte volna az én autóm elejét. Nem is értem pszichológiai alkalmasságin ez hogyan ment át, és hogy vezethet egy ilyen ökör mentőautót.
2023. okt. 1. 09:53
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
4# Mert lehet megszokta hogy munkába ő a király az utakon...Mehet gyorsan kitérnek előle úgyis, elsőbbséget adnak stb... záróvonalon átmegy ha úgy van...Csak ezt a "kiváltságot" nem kéne civil ként is alkalmazni, kihasználni...
2023. okt. 1. 13:44
 6/10 A kérdező kommentje:
Ebben egyetértek.
2023. okt. 1. 13:47
 7/10 anonim ***** válasza:
100%

Mentőautóval is biztos büntetőfékez kamion előtt autópályán... hiába mentő, ezt az embert nem sajnálnám, ha közúti baleset érné. Megérdemelné. Csak a saját kocsijába haljon meg, ne a mentőautóba, ne veszélyeztessen mentős vagy beteg életét. Elhiszem, hogy mentővel megszokta, hogy elengedik, vagy hogy ott "mindig" elsőbsége van, de tudnia kéne különbséget tenni, mikor dolgozik, és mikor nem.

Én gyakran járok teherautóval, ott sokszor elsőbbséget adnak nekem, hogy elférjek. De ha átülök a kis suzukimba, akkor én húzodok le, ez nekem valahgoy teljesen egyértelmű...

2023. okt. 1. 13:55
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
"Mentőautóval is biztos büntetőfékez kamion előtt autópályán... " ezt arra értettem, hogy nem csak a záróvonal és az elsőbbség terén érez kiváltságot, hanem ilyenekt is csinál. Tehát ezt biztosan nem a mentőzés során tanulta.
2023. okt. 1. 13:56
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
8# A büntetőfékezés stb az csak a plusz tahóság része...Gondoltam én is hogy azt mentő autóval nem csinálja...
2023. okt. 1. 16:54
 10/10 anonim válasza:
100%
Páv 1 lesz az. 5 évente újítandó. Egész komoly tesztekkel. Reakcióidő, gyors döntésképesség, stb.
2023. okt. 2. 19:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!