Ha vezetek és be akarom a sebesség határokat tartani, de a mögöttem lévők gyorsabban akarnának menni, akkor inkább gyorsítsak, vagy menjek amennyivel addig?
Figyelt kérdés
Nem kívánnak el ilyenkor a halálba ha előzgetni kell?2023. dec. 1. 11:50
11/16 anonim válasza:
Te vagy a 9is most nézem. 😄 Egyébként nem bonyolult szerkezet egy flakon csak.
12/16 nemaRendőrség válasza:
>Gyorsabban akarnának menni
Menjenek nyugodtan, szívük joga.
Én is szoktam gyorshajtani mint mindenki, de ezért nem fogom az előttem lövőt szidni.
Amint van helyzet, kihasználom, de azért ne hajtson senki gyorsabban mert én sietni akarok.
Tudom vállalni a következményeit a gyorshajtásnak, a többi utas nem biztos
13/16 anonim válasza:
Megyek 90el ha mas idegbeteg allat az nem az en bajom, akkor induljon el előbb vagy előzzön meg.
14/16 anonim válasza:
Nálam ez attól függ hol, milyen sebességgel megyek.
Van olyan lakott területi rész, ahol kétoldalt bokorsor, és kereszteződésenként zebra, lámpa nélkül. Ott bármikor kijöhet egy autós vagy gyalogos így a megengedett helyett 40-45-el megyek. Leszarom, ha a másik siet.
Nyilván mondjuk egy nyílegyenes úton nem feltétlenül tapadok a 90-hez, hanem kicsit gyorsítok és/vagy jelzek, hogy előzzenek.
15/16 anonim válasza:
Azt kell érteni, hogy nincs ilyen, hogy "tol" a mögötted lévő, nem lehet rád semmilyen befolyással. Ha gyorsabbann akar haladni, majd alkalmas helyen előz. Neked a szabályok és a saját szubjektív biztonságérzeted szerint kell menni. Ha te beleállsz ebbe a csatába és gyorsítasz, akkor pont olyan idegbeteg vagy te is.
16/16 anonim válasza:
Igen, ahogy a 15-ös mondja! Persze sok ember szokott gyorsan hajtani. Én is és nem szoktam a másik picsájába bújni. Ha van alkalom előzök és ennyi.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!