Van aki most jár vezetni és 30 év körüli vagy idősebb?
Figyelt kérdés
Most tartok a 32. órámnál és egyszerűen nem akar menni.Sokszor későn engedem fela kuplungot.Nem fékezek időben.Egyszerűen úgy érzem,hogy sosem lesz jogsim.tegnap 10:37
1/6 anonim válasza:
35 évesen csináltam, 4 pótórát vettem a biztonság kedvéért, pedig nulláról indultam.
Szuper oktatóm volt aki bízott bennem és így nem idegeskedtem semmin.
Milyen gyakran van órád? Benzines vagy diesel az autó? Az oktató sokat magyaráz, jól kijösztök? Nagyváros, sűrű forgalommal vagy nyugisabb?
2/6 kutyafule4 válasza:
Én is harmincas voltam, szerintem ha nem hatvan vagy akkor semmi köze nincs a korodhoz, főleg az általad említett problémáknak.
3/6 A kérdező kommentje:
Az oktatóm jó,csak màr egyszerűen abbahagynàm. Egy 25 ezer fős városban vezetek, egyszerűen nincs érzékem hozzá,nem tudom abbahagyjam e de már 400 ezrembe van. :(
tegnap 12:44
4/6 A kérdező kommentje:
Heti kétszer vezetek. 4 órát összesen.
tegnap 12:45
5/6 anonim válasza:
Akkor nem elég jó az oktatód, hogyha se nem fejlődsz, se nem mondja azt hogy ez neked nem való. Persze így a legkönnyebb neki, rakja zsebre a pénzeket, te meg csak vezetgetsz magadban. Válts oktatót!!!
6/6 anonim válasza:
Pedig a gyakoriságod is jó, nekem sokszor 2 hetente volt 1 alkalom. Válts oktatót szerintem is. (1-es voltam)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!