Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Figyelmetlen voltam és mozgásk...

Figyelmetlen voltam és mozgáskorlátozott parkolóban álltam meg és megbüntettek. Ez működhet ?

Figyelt kérdés
Este volt,felfestve nemvolt csak az utca elején egy tábla jelölte, nem vettem észre és 65ezer ft-ra büntettek. De viszont egyik kedves ismerősömnek van rokkant igazolványa,ha azt email-be elküldeném nekik azzal a címszóval hogy nálunk volt csak “elfelejtettük kitenni”,működhet? Mielőtt pálcát törtök a fejem felett egy mellék úton történt este 7 óra nagyságában és ezen kívűl 10+ parkoló volt üres csak pont az a 2 egyikébe sikerült megállnom,ahol nem szabadott volna. Hibásnak nem érzem magam mert senkivel nem toltam ki,inkább csak figyelmetlennek,és ezért a 65ezer ft-ot szemèlyszerint rengetegnek tartom. Köszönöm az értelmes hozzászolásokat.

tegnap 20:17
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
22%

Egy próbát megér mégga nem is szép dolog csalni.

Csak hát bitang sok a büntetés,biztos csak ennyi volt?

tegnap 20:29
 2/19 anonim ***** válasza:
76%

"Hibásnak nem érzem magam"

Én pedig áthajtottam a piroson. Hibásnak nem érzem magam, mert nem öltem meg senkit.

Csak majdnem, de nem.

Az a gond, hogy rögtön megy a szerecsenmosdatás.

Mindenki más a hibás, csak nem te.

A tábla, a közútkezelő, a rokkantak, Brüsszel, gyúrcsány, a melegek.

Mindenki, de te nem.

Te csak megálltál, nincs abban semmi rossz.

Jó, volt ott valami tábla, sőt inkább táblácska volt az.

Más sem vette volna észre.

Talán nem is azért van ott, hogy észrevegyék.

Igen, ez az, direkt olyanra csinálták, hogy te ne vehesd észre.

A szemetek.

Kicsinálták Kennyt.

Te nem hibáztál, te mindent jól csináltál.

És mégis megbüntetnek.

Mi lenne, ha növesztenél két tököt és egyszer az életben azt mondanád: igen, hibáztam.

Nem fog összedőlni a világ, hidd el.

Próbáld ki.

Talán még jobban is fogod érezni magad utána.

Majdnem mint egy gerinces.

Aztán utána elgondolkodhatsz azon, hogy ha te ezt-azt nem veszel észre közlekedés közben, akkor szabadna-e egyáltalán járművet vezetned...

Mi lesz a következő amit nem veszel észre?

Amiért persze megint nem te lennél a hibás?

Végülis minek ment át pont ott az az óvodáscsoport...?

tegnap 20:34
 3/19 A kérdező kommentje:

Egy teljesen kietlen, főút melletti parkolóról beszélünk, sehol egy lakótelep vagy bevásárló központ, és mellékesen egy kazalnyi üres parkoló hely. Nem fogom magam rosszul érezni a világ megváltó soraidtól, mert senkivel nem tettem rosszat, nem keresztbe álltam be 3rokit elfoglalva a zsír új S-osztàlyommal a tesco parkolóba.

De jót tett helyébe jót várj,elküldöm a számlaszámot ahova eltudod utalni helyettem.

tegnap 20:56
 4/19 anonim ***** válasza:
82%

Miért is kéne nekem elutalni bármit is helyetted?

Én parkoltam tilosban?

Én nem veszek észre egy közlekedési táblát?

Én vagyok felháborodva, ha a szabályszegésemért büntetést szabnak ki?

Ember.

Gondolkodj már kicsit.

Vagy szándékosan figyelmen kívül hagytál egy táblát (nem lehet kizárni, hiszen hazudós vagy, most is arról szól a kérdésed), vagy nem vetted észre.

Azért van a bünti, hogy legközelebb figyeljél mán, mert nem te vagy a világ közepe, mások is élnek még itt.

Tudom, hogy fáj, de ha csak szépen kértünk hogy tartsd be a szabályokat, az nem ment.

Most így kérünk.

Mi, a társadalom.

A többiek.

Aztán ha ebből sem értesz, akkor van még pár lehetőség...

tegnap 21:02
 5/19 A kérdező kommentje:
Legyél hasznos tagja a társadalmunknak és fizesd be helyettem, lehet te is jobban éreznéd magad tőle plusz az én szememben is nagyot nőnél. Meglásd jó isten megfizeti, és én ezentúl figyelni fogok,ha kell rád is megesküszök,hogy ez így lesz!
tegnap 21:07
 6/19 anonim ***** válasza:
80%
Én sokkal többre büntettelek volna meg, így meg, hogy csalni is akarsz, még inkább megérdemled.
tegnap 21:10
 7/19 anonim ***** válasza:
80%

Látom, nem érted.

Nem akarod megérteni.

Nem vagyok hülye, hogy fizessek helyetted.

Te hazudsz, vagy akarsz hazudni, vagy te nem veszel észre egy táblát.

És mással fizettetnél?

Hát mennyire kell ehhez gerinctelen féregnek lenni?

tegnap 21:10
 8/19 A kérdező kommentje:
Nyugodjatok meg fiúk. Sikerült utánna járnom némileg jártasabb személy segitségével,aki nem az államkasszába valót gyűjti (mint ti) és nem utolsó sorban mivel Magyarország a kis kapuk és korrupció országa ezt a 65ezer ft-os birságot elis ihatom a ti egészségetekre, és a kiváló munkátokér amit a társadalmunkért végeztek! Nagyok vagytok csak így tovább honfitársaim!🫶
tegnap 21:25
 9/19 anonim ***** válasza:
85%

Na ugye.

További jó rokihelyen parkolást!

tegnap 21:36
 10/19 anonim ***** válasza:
41%

Még el is tudom képzelni, hogy el lehet hazudni... Ahogy ebben az országban kezelik a rokikártyákat.

MOndjuk az egész szituáció szánalmas, de hát kérd is ki magadnak nyugodtan, ilyenek a prolik

tegnap 21:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!