Figyelmetlen voltam és mozgáskorlátozott parkolóban álltam meg és megbüntettek. Ez működhet ?
Figyelt kérdés
Este volt,felfestve nemvolt csak az utca elején egy tábla jelölte, nem vettem észre és 65ezer ft-ra büntettek. De viszont egyik kedves ismerősömnek van rokkant igazolványa,ha azt email-be elküldeném nekik azzal a címszóval hogy nálunk volt csak “elfelejtettük kitenni”,működhet? Mielőtt pálcát törtök a fejem felett egy mellék úton történt este 7 óra nagyságában és ezen kívűl 10+ parkoló volt üres csak pont az a 2 egyikébe sikerült megállnom,ahol nem szabadott volna. Hibásnak nem érzem magam mert senkivel nem toltam ki,inkább csak figyelmetlennek,és ezért a 65ezer ft-ot szemèlyszerint rengetegnek tartom. Köszönöm az értelmes hozzászolásokat.jan. 25. 20:17
11/20 A kérdező kommentje:
Egyszeri alkalomról volt szó nem vissza élni fogok ezzel. De mivan amúgy téged erőszakoltak kis korodban? Írj rám azt beszélhetünk róla, hátha segít kilábalni ebből a hatalmas letargiából amiben vagy. (Utolsó kommentelő)
jan. 25. 21:47
12/20 anonim válasza:
Én is hasonlóan jártam, de nekem szerencsére csak egy várakozni tilos volt 10 ezer ft bünti. Persze a többi autó közé álltam és mire visszaértem már csak az én autóm volt ott meg egy mikulás csomag. A te esetedben sajnos jogos a bünti, mert nem volt az ablakba kirakva akkor az igazolvány és szerintem le is fotózzák ilyenkor, hogy tényleg nincs ott. Szerintem nem tudod megúszni, persze egy próbát azért megér. Bajba nem sodrod magad vele úgy gondolom. Akik itt picsognak, azok tuti csakúgy dobálják ki az ablakon a tíz-százezreket, annyira gazdagok.
13/20 anonim válasza:
Amilyen vergődést ez a gerinctelen véglény itt véghez vitt, megérdemelné, hogy jogosulttá tegyék a rokkantkártya használatára, némi fa testápolóval véghezvitt viselkedésváltó fizikoterápiás kezelés során...
14/20 anonim válasza:
"Akik itt picsognak, azok tuti csakúgy dobálják ki az ablakon a tíz-százezreket, annyira gazdagok."
Nem feltétlenül gazdagok, csak nem parkolnak mozgáskorlátozott helyre...
15/20 anonim válasza:
" Sikerült utánna járnom, ezt a 65ezer ft-os birságot elis ihatom a ti egészségetekre "
Azért az érdekes hogy közben este 21 órakor te rögtön el is intézted hogy nem kell fizetni és megtudod inni az egészégükre.
16/20 anonim válasza:
Hagyd már, hazudik, mert még egy anonim weboldalon is cikinek érzi amit csinált, csak nem meri bevallani...
17/20 anonim válasza:
Egyszer vártam egy hipermarket parkolóba 5 kancigány jött egy bmw-vel (ki gondolta volna ) beálltak roki parkolóba, egy idős néni meg a rokkant férje oda akart állni, néni odasétál, hogy mondja mi a szándéka, erre egyik cigány anyázva elküldi, néni olyan félig meddig megdöbbent, aztán szólt a biztonsági őrnek, az meg nem jött ki, senki nem jött, mondtam a néninek, kiparkolok, álljon ide nyugodtan. Azt mondta nem.. nos hát akkor szerintem ebben ennyi volt, gondoltam és elmentem 200 méterre arrább, nem akarom látni, hogy megverik a nénit. Ezeknek nincs veszíteni valója, ha sittre mennek fél év után kapnak pénzt rossz tartási körülmények miatt, plusz még nekik érdem is sitten lenni. Szabaduló bulikat tartanak utána. :D vicc az egész társadalom, jog, meg minden faxság.. ennek a berendezkedésnek vége, ez csak a bűnözőket támogatja.
18/20 anonim válasza:
Így van!
Lehet, hogy a kérdező is kanci.
Tán pont béemvéje van.
19/20 anonim válasza:
Nem értem. Ha csóró vagy, ne parkolj rokkant helyre és nem lesz büntetés. Mit picsogsz ennyit?
20/20 anonim válasza:
Teljesen felesleges, nincs mód ilyen utólagos bemutatásra.
Sok idős, valóban rokkant embert is büntettek már meg, mert lecsúszott a műszerfalról a kártya és nem volt látható.
Ha abban a pillanatban nincs jól láthatóan, az első szélvédő mögött kirakva a kártya, amikor az ellenőrzés van, megbüntetnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!