Németeknél egyre több a mozgáskorlátozott?
Azt figyeltem meg, hogy egyre több a roggyant parkoló.
Régen csak 1-2 volt közel a bejárathoz. Aztán az egész első sor, most meg már szinte minden sornak a közelebbi vége.
Ennyire nő az igény, illetve a korlátozottak száma?
A hatályos jogszabályok értelmében minden kialakított 50 db parkolóból 1 db mozgássérült parkolónak kell lennie.
Amúgy meg mit zavar, hogy több ilyen parkoló van? Nehezedre esik 3 lépéssel többet megtenni a bejáratig?
Anyád a roggyant, bunkó paraszt!
Nyilván a társadalom elöregedése és egy sor civilizációs betegsèg az oka annak, hogy nő az igény a mozgáskorlátozottaknak fenntartott, bejáratközeli parkolóhelyekhez. De ez nem német specialitás, legfeljebb ott jobban lekövetik az igényeket.
“ Amúgy meg mit zavar, hogy több ilyen parkoló van? Nehezedre esik 3 lépéssel többet megtenni a bejáratig?”
Nem írtam sehol, hogy zavar. Kérdeztem. Téged viszont a feltételezésed alapján zavar, hogy valaki kérdezi merészel. Kicsit vonulj vissza, és szállj magadba.
Egyébként alapból is jóval messzebb parkolok mindig, mert a magadfajták nekicsapkodják az autónak a sajátjukat.
Egyébként ha annyit túráznál és futnál mint én, nem lenne ott lent bepálva, és kedvesebb kommenteket írnál. Próbáld ki.:)
2: sajnálom, hogy ennyire erősen materialista tanokat vallasz, és parkolófétises vagy. Azért szép hogy ennyire kiállsz a parkolóhelyek jogaiért.
Ugyanis szándékosan az embereknél a “mozgáskorlátozott” kifejezést használtam, mert van ennyi tisztelet bennem. A parkolót illettem roggyant kifejezéssel.
Ellenben veled, aki másnak az anyját szidja. Mindig érdekelt, meséld már el légyszíves. Ha egy hasonszőrű barátod a kocsmában beléd köt, akkor lekeversz az anyjának egyet?
A parasztra nem reagálok, hisz szívesen lennék földműves a saját birtokomon.
A komment további részéért köszönet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!