Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Ez túl nagy elvárás, ha már...

Ez túl nagy elvárás, ha már 20 ezret fizetek 10 perc munkáért?

Figyelt kérdés

Gumisnál voltam, hogy feltegye a téli kerekeket. Kombim van, az egyik kerék a pótkerék tartóban, másik 3 csomagtartóban, így érkeztem a gumishoz. Ott majd nekem kellett kipakolnom fehér ingben a piszkos kerekeket, majd miután felszerelte én is pakoltam be a nyáriakat.

Oké, nem nagy munka, férfi vagyok. De ha már ennyit fizettem, akkor nem lenne elvárható, hogy ne kelljen összepiszkolnom magam?

2023. nov. 19. 07:49
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:

Hiányos a sztorid. Kérted, hogy vegye ki, de ő nem volt hajlandó? Közölte, hogy te vedd ki a gumikat fehér ingben, mert ő hozzá nem nyúl?

Miért nem őt kérdezted meg, hogy a díjban miért nincs benne, hogy ő vegye ki a gumikat helyetted? Vagy hogy úgy mennyit kérne tőled?

Teljesen rendben van, hogy elvárnád ezt is a munkadíjért. De az nincs rendben, ha gondolat olvasást vársz el bárkitől.

Ha kéred, hogy vegye ki, akkor valószínűleg kiveszi - vagy viheted máshova is a gumikat, ha nem vagy elégedett a kiszolgálással.

Viszont ha nem megfelelő kiszolgálást kapsz, kifizeted reklamáció nélkül, az azt igazolja, hogy amit és ahogy csinál az rendben van szerinted.

Az, hogy a neten panaszkodsz miatta másoknak, ahelyett, hogy elkérnéd a vásárlók könyvét, az meg semmit nem ér.

Te vagy ott, te tapasztalod a problémát, akkor és ott neked kéne kiállnod és jelezni az igényeidet, reklamálni, ha nem felel meg valami, mert különben senki más nem tud helyetted tenni semmit.

Viselkedj felnőttként, tudatos vásárlóként, képviseld a saját érdekeidet!

2023. nov. 21. 11:00
 22/25 anonim ***** válasza:
48%
Emelőd van? Kerékkulcsod van? Ó, te férfi, hát mi a túróért nem cseréled ki a négy kereket? Derűsen, ideg nélkül :) A 20 ezerből vehettél volna két nyomatékkulcsot is.
2023. nov. 24. 00:08
 23/25 anonim ***** válasza:
0%
#22 20 ezerért egy jó minőségű, kalibrált nyomatékkulcsot sem kapsz, nemhogy kettőt. :D
2023. nov. 24. 05:40
 24/25 anonim ***** válasza:
58%
Kerékhez az olcsóbb kulcsok pontossága is több, mint elegendő. És ha pár, őrült módjára ráhúzó gumis munkája mellé rakom, akkor maga a megtestesült szakszerűség.
2023. nov. 24. 18:12
 25/25 anonim ***** válasza:
#24 Ha az olcsó kulcsok pontossága elegendő, akkor egyáltalán nincs is szükséged nyomatékkulcsra, csak húzd le a kerékkulcsoddal érzésre, oszt jóvan az. Ha már pénzt ad az ember nyomatékkulcsra, akkor olyat vegyen, aminek értelme is van és nem csak egy feleslegesen túlbonyolított, túlárazott hosszúszárú racsnis hajtó.
2023. nov. 24. 18:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!