Ez túl nagy elvárás, ha már 20 ezret fizetek 10 perc munkáért?
Gumisnál voltam, hogy feltegye a téli kerekeket. Kombim van, az egyik kerék a pótkerék tartóban, másik 3 csomagtartóban, így érkeztem a gumishoz. Ott majd nekem kellett kipakolnom fehér ingben a piszkos kerekeket, majd miután felszerelte én is pakoltam be a nyáriakat.
Oké, nem nagy munka, férfi vagyok. De ha már ennyit fizettem, akkor nem lenne elvárható, hogy ne kelljen összepiszkolnom magam?
Hiányos a sztorid. Kérted, hogy vegye ki, de ő nem volt hajlandó? Közölte, hogy te vedd ki a gumikat fehér ingben, mert ő hozzá nem nyúl?
Miért nem őt kérdezted meg, hogy a díjban miért nincs benne, hogy ő vegye ki a gumikat helyetted? Vagy hogy úgy mennyit kérne tőled?
Teljesen rendben van, hogy elvárnád ezt is a munkadíjért. De az nincs rendben, ha gondolat olvasást vársz el bárkitől.
Ha kéred, hogy vegye ki, akkor valószínűleg kiveszi - vagy viheted máshova is a gumikat, ha nem vagy elégedett a kiszolgálással.
Viszont ha nem megfelelő kiszolgálást kapsz, kifizeted reklamáció nélkül, az azt igazolja, hogy amit és ahogy csinál az rendben van szerinted.
Az, hogy a neten panaszkodsz miatta másoknak, ahelyett, hogy elkérnéd a vásárlók könyvét, az meg semmit nem ér.
Te vagy ott, te tapasztalod a problémát, akkor és ott neked kéne kiállnod és jelezni az igényeidet, reklamálni, ha nem felel meg valami, mert különben senki más nem tud helyetted tenni semmit.
Viselkedj felnőttként, tudatos vásárlóként, képviseld a saját érdekeidet!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!