Budapesten mit remél egy cég, milyen minőségű munkaerőt kaphat minimálbérért? Mi lenne az elvárás kit és milyen kvalitásokkal várnának bruttó 200/nettó 133-as bérért?
Az az elvárás hogy legyen két keze lába és egyszerű utasításokat (tedd ide) megértsen. Mint egy kutya kb.
Meg jó ha a nevét le tudja írni.
"sok helyen ennyit er a munka.."
Ja, K-Mo-n. Ny-Mo meg Pesten meg 15.000 a segédmelós napibére.
Sok sikert hozzá. Dolgozni nem fog, érteni se ért semmihez, mondjuk ennyiért nem is akar, de cserében sírni fog folyamatosan, hogy kevés a fizetés.
Tegyük hozzá, hogy az Alapítványi iskolába eddig is mindegy volt, hogy kit alkalmaznak, csak olcsó legyen. :D
Amikor a titkárnőm elköltözött, a cégem erősen visszaesett (ő átlátott mindent, tudott gondolkodni, és rendkívül precízen intézete a dolgokat). Mikor megtudtam, hogy közszférában dolgozik nettó 144 ezerért, hát erősen csodálkoztam... és mivel nem találtam megfelelő embert, többet ajánlottam neki, nettó 300-at, majd nettó 500-ig felmentem!!! (Ez volt a lélektani határ.)
Szóval még közalkalmazott, nettó 150-et keres, mert: "Nem kell a pénz, ez a munka közel van, és a férjem jól keres." - A kérdésre a válasz: SZERENCSÉS ESETBEN A LEGJOBBAT!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!