Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Gazdasági területen meg úgy...

Gazdasági területen meg úgy általában a munkaerőpiacon mennyire elvárás a jogosítvány? Jelentős hátrány, ha nincs és nem is lesz?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Nagyon ódzkodom a kocsivezetéstől, megértem, ha más szereti, praktikusnak tartja, én személy szerint anyagi teherként élném meg, ráadásul károsítja a környezetet is, míg biciklivel beépítem a sportot a hétköznapjaimba (még a legnagyobb esőben és télen is). Jelenleg még tanulok, de több állásajánlatnál láttam, hogy a jogsi elvárás. Ez nagyon jellemző, vagy csak sikerült belebotlanom pár ilyenbe?

2016. máj. 30. 13:13
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Munkakör függő.
2016. máj. 30. 13:28
 2/7 anonim ***** válasza:
33%
esetek 90-95%-ban elvárás, igen. nem feltétlen kell a munkához, de ez is egy szürő lehet az interjún. annyi a jelentkező, valahogy muszáj válogatniuk.
2016. máj. 30. 13:34
 3/7 anonim ***** válasza:
33%

"károsítja a környezetet" lol. Ócska kifogás. az ember maga is károsítja a környezetét, mégse szabad gyilkolni.

"még a legnagyobb esőben és télen is" megnézném, hogy a jeges és havas úton, -15 fokban hogy tekersz le 25km-t reggel 6kor.

2016. máj. 30. 13:52
 4/7 A kérdező kommentje:

25 km-t nyilván nem tekerek egyhuzamban, mivel budapesti vagyok, a város legtávolabbi pontjára is eljutok ~1 óra alatt, ami a lakhelyemtől mondjuk egy 15 km-es sugarú kört jelent. És igen, jeges, havas úton is szoktam tekerni, nem leányálom, de autóm nem lévén a BKV árairól nem is beszélve nem mindig kellemes élmény, de kibírható.

Nyilván egy átlagos magyar embernek nem a környezettudatos élet a legnagyobb problémája, de ha a lehetőség adott, ráadásul spórol is rajta az ember, miért ne, simán elfogadható szempont szerintem, emberek ölése meg nem tudom hogy jön képbe. D: Elfogult vagy, barátom.

2016. máj. 30. 14:28
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

Munkakör függő. Ha irodában adminisztrálsz, könyvelsz, oda nyilván nem kell, de ha sales-es vagy, aki kimegy ügyfelekhez, árut viszel ki-oda nélkülözhetetlen.

Orvoslátogatónak, patikalátogatónak, ügynöknek- szintén kell!

2016. máj. 30. 16:19
 6/7 A kérdező kommentje:
Ezzel megnyugtattál, utolsó, mert az értékesítés nagyon távol áll tőlem, ha "valaki hasába már lyukat kell beszélnem", akkor inkább a saját életfelfogásomról győzném meg, mint egy termékről.
2016. máj. 30. 18:18
 7/7 anonim ***** válasza:

Ugyanebben a helyzetben vagyok kérdező.

Milyen életfelfogásról? :)

2016. máj. 31. 08:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!