Manapság Pesten minimálbérért milyen munkaerőt remél találni egy cég? mi az elvárás hogy legyen két keze lába és tudjon 1 mondatot kinyögni? Ennyi pénzért mást nem várhat el
Figyelt kérdés
2023. jan. 4. 07:32
1/7 anonim válasza:
Nem, lehetőleg 1 mondatot se nyögjön ki. Csak némán robotoljon.
2/7 A kérdező kommentje:
hát pedig ennyiért nem fog néma lenni az fix. napi 8 órában fog anyázni hogy ennyiééééé kööööö dóóógozni.
ez így lesz.
már az első nap részegen jön több keze lesz mint fooga amit ér azt ellop...de ha a cégnek ez kell hát megkapja.
2023. jan. 4. 07:38
3/7 anonim válasza:
Azért ez nem így megy. Az senkit nem érdekel mit ugat, csak csinálja amit kell. Ha meg nem alkalmas a munkára mehet az utcára.
4/7 Micimacko67 válasza:
Kérdező, te nem unod még ugyanazt a kérdést 2-3 hetente feltenni? Komolyan mondom, hogy orvosi eset vagy!
5/7 anonim válasza:
Hat pedig megis csinaljak eleg sokan.. hiaba mondod mert akkor is tuljelentkezes van 🤷
6/7 anonim válasza:
Üdv. Minimálbérért dolgozok közalkalmazottként Pesten. Érettségivel, több szakmával. Senkit nem érdekel mit csinálok, hányra járok, mikor lógok el munkából. Kötetlen a munkám és szeretem csinálni. Nem halok éhen belőle, különösebben nem is vagyok rászorulva a pénzre.
7/7 anonim válasza:
Nekem az albi+rezsi se jonne ki belole, de az se amit azon kivul koltok 🤷
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!