Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » B és B+ jogsi? Mennyire...

B és B+ jogsi? Mennyire biztos, hogy bevezetik ezt a baromságot?

Figyelt kérdés
még csak egy kósza ötlet vagy elég esélyes, hogy így lesz?

2023. szept. 23. 11:30
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
100%

Ez egy ostoba, igazán hozzá nem értő, kontár tervezet.

Pláne úgy, hogy a mostani B-s jogsiktól is elveszik a 3,5t-ig, leveszik 1,8ra.

Aki 20 éve furgont vezet, pénteken még szabàlyosan vezeti, hétfőn meg már nem ülhet rá, nevetségesen ostoba, szakmaiatlan ötlet.

Én 2004. május 25.-én vizsgáztam B kategóriából, tehát eu-s ország voltunk már, és ekkor kimondták, hogy 3,5t ig vezethetek. Majd most ezt elveszik egy tollvonással, amit ők adtak meg?

Én bízok abban, hogy a józan ész győzni fog, mert ha ez megvalósul, akkor tényleg megérett az egész EU a szétesésre.

2023. szept. 23. 13:55
 12/31 anonim ***** válasza:
100%

Az is butaság igen.

Mert ha 3,5 el balesetet csinál 1,8 nem fog?

Vicc!

Közben meg ezzel párhuzamosan B-ről buszra lehet vizsgázni azonnal.

😂

2023. szept. 23. 14:03
 13/31 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nem kellene itt dupla jogsi. Egyszerűen a vizsgától számítva X éven belüli gyorshajtásért dupla büntetőpont, plusz a kötelezőt visszadobni egy fokozatot. Fiatal sofőrnek az utóbbi igencsak komoly és nem egyszeri érvágás.
2023. szept. 23. 15:13
 14/31 anonim ***** válasza:
100%

Gyorshajtásért büntetőpont csak akkor jár ha meg állítanak.

Plusz azért nem értek egyet vele, mert van aki az életét az úton tölti, míg mások ritkán vezetnek. Aki többet vezet több a hibalehetőség mégis ugyanazok a szabályok érvényesek rá pedig rutinosak is.

2023. szept. 23. 15:27
 15/31 anonim ***** válasza:
100%
#14 Igen, de gyorshajtani nem kötelező annak se aki többet vezet, és durva száguldozás van az utakon. Nem mondom, hogy én is maradéktalanul betartom, de mikor egy 110es úton ennyivel megyek, akkor kevés olyan járnű van ami nem előz meg, nem kis sebességkülönbséggel. De ismerek olyan, akinek cirka 1,5 éve van jogsija, és motorral meg se próbáltam utolérni, mikor lakott területen mentem 70-el, és ő még távolodott. Az meg, hogy csak annak jár pont akit megállítanak, ezt a szabályt felül lehet írni, és mehet az üzembentartónak, aztán intézzék el családon belül.
2023. szept. 23. 15:52
 16/31 A kérdező kommentje:

na meg vegyük ide azt, hogy a hollandok, dánok stb jönnek a szép nagy 7-8 tonnás lakóautóikkal és B-s jogsival.

akkor most hogy? nem tartom valószínűnek, h annyival több balestet okoznak.

2023. szept. 23. 19:30
 17/31 anonim ***** válasza:
100%

Majd szépen megszakértik, hogy nem ezen múlik, aztán elengedik.

Gondolj bele, egy rohadt óraállítás elötrlése is évek óta húzódik, ez szépen el fog halni

2023. szept. 23. 20:56
 18/31 A kérdező kommentje:

17

őszintén remélem ...

csak valahol olvastam olyat is, mintha márt eljutott volna rendelet-tervezet szintig is.

2023. szept. 23. 21:25
 19/31 anonim ***** válasza:
100%
Nem szakértik meg, mert nem értenek hozzá, de valamit fel kell mutatniuk. Ezért van a sok elbaltázott intézkedés, szabályozás.
2023. szept. 23. 21:29
 20/31 anonim ***** válasza:
100%
Ez egy b@lf@sz ország, b@lf@sz vezetéssel.
2023. szept. 23. 21:30
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!