B és B+ jogsi? Mennyire biztos, hogy bevezetik ezt a baromságot?
Ez egy ostoba, igazán hozzá nem értő, kontár tervezet.
Pláne úgy, hogy a mostani B-s jogsiktól is elveszik a 3,5t-ig, leveszik 1,8ra.
Aki 20 éve furgont vezet, pénteken még szabàlyosan vezeti, hétfőn meg már nem ülhet rá, nevetségesen ostoba, szakmaiatlan ötlet.
Én 2004. május 25.-én vizsgáztam B kategóriából, tehát eu-s ország voltunk már, és ekkor kimondták, hogy 3,5t ig vezethetek. Majd most ezt elveszik egy tollvonással, amit ők adtak meg?
Én bízok abban, hogy a józan ész győzni fog, mert ha ez megvalósul, akkor tényleg megérett az egész EU a szétesésre.
Az is butaság igen.
Mert ha 3,5 el balesetet csinál 1,8 nem fog?
Vicc!
Közben meg ezzel párhuzamosan B-ről buszra lehet vizsgázni azonnal.
😂
Gyorshajtásért büntetőpont csak akkor jár ha meg állítanak.
Plusz azért nem értek egyet vele, mert van aki az életét az úton tölti, míg mások ritkán vezetnek. Aki többet vezet több a hibalehetőség mégis ugyanazok a szabályok érvényesek rá pedig rutinosak is.
na meg vegyük ide azt, hogy a hollandok, dánok stb jönnek a szép nagy 7-8 tonnás lakóautóikkal és B-s jogsival.
akkor most hogy? nem tartom valószínűnek, h annyival több balestet okoznak.
Majd szépen megszakértik, hogy nem ezen múlik, aztán elengedik.
Gondolj bele, egy rohadt óraállítás elötrlése is évek óta húzódik, ez szépen el fog halni
17
őszintén remélem ...
csak valahol olvastam olyat is, mintha márt eljutott volna rendelet-tervezet szintig is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!