B és B+ jogsi? Mennyire biztos, hogy bevezetik ezt a baromságot?
Csak nézik a polgári véleményt egyelőre EU szinten.
Sokkal valószínűbb a horvát modell (25 éves korig -10km/h, kisebb autó), vagy most egy új magyar modellt is bedobtak, hogy jogsi első 3 évében max 200lóerő
A balesetek nagyrésze figyelmetlenségből adódik, nem hinném, hogy ki lehetne ezt szűrni.
Attól, mert 100 al mehet pályán, attól még ugyanúgy belehajthat az előzőbe.
Sebességkorlátozásnak sincs sok értelme, így is megtörténik a baj.
Az elmúlt 1 hónap baleseteit megnézve, egyik sem hajtott gyorsan, vagy jampizott az utakon.
Én rengeteget vagyok úton és azt látom, hogy nem feltétlenül az agresszív sofőrök okozzák a balesetet.
Látom, hogy lassan, megfontoltan vezet, de a világáról nem tud az ember, és az alapvető szabályokkal sincsenek tisztában.
Hát nem tudom.
A világáról nem tudó vezetőtől jobban félek.
Millió olyan szitut látok, hogy fogalma sincs milyen szabályokat kellene betartani és a jó sofőr képességei miatt nem történik csak baj.
Próbálják hozni a szigorúbb szabályokat, de ezzel nem lehet csökkenteni a balesetek számát.
A figyelmetlenség, emberi hiba mindig is benne lesz. Vérméséklettől függetlenül.
Szerintem vizsgáztassák újra 5 évente az összes sofőrt. Lenne ám meglepetés!!
De ne ilyen himi-humi 20 kérdéssel. Emlékszem mikor leraktam a vizsgákat (E kategória is)
Mindegyiken lazán átmentem, pedig agresszív sofőr vagyok 20 éve. Soha nincs balesetem.
A 2000-es évek elején, ahogy nem inexeltél már jött is a rendőr és szedett ki a kocsiból.
Ma már bármit meg lehet tenni, nincs rendőr sajnos az utakon.
igen, én is elég sokat vezetek, vezettek PÁV-I-ben is rohamocsit, és pontosan ugyanezt látom, hogy egyáltalán nem a sebességgel van a baj.
ahogyan azt is gondolom, hogy sokkal hatásosabb lenne a bizonyos sebesség alatt cammogókat is ugyanúgy büntetni, mert eszméletlen nagy baleseti veszélyforrást idéznek elő a mögöttük kialakuló sorból adódóan.
miért érzem azt, hogy mindig valami állatságot fognak meg, és azon lovagolnak, de a józan észhez, a valós okokhoz köze nincs?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!