Az autó sok vagy a biciklisáv?
Én nem tudom, nekem elég volt megnézni Augusztus 20-án az arányt. Nincs mindenhol kiépített biciklisáv, az autók között nyomorgunk, hogy azok tőlünk 1-2 centire haladnak el (mindezt zsinórban), és "örüljünk" ha nem vágnak oldalba, vagy nem ütnek el minket. Félelmetes volt a kontraszt, de államalapítás ünnepén biciklizni nyilván egy szélsőséges helyzet. Viszont jól mutatja, hogy mi a helyzet a városban. Szerencsére egyre több helyen alakul ki biciklisáv vagy festett sáv. Szerintem is nagyon sok az autós, elég ha az utcákat megnézzük nyugalmi állapotban, egy-egy háznál hány autó áll. Nem beszélve arról, hogy a biciklisekre, gyalogosokra is gondolni kéne, ez sok esetben nem történik meg. Akár éjszaka, szellős forgalomban sem adják meg az elsőbbséget, mozgás terünk meg annyi van, amennyit engedélyeznek nekünk.
39. Ismerősöm már el is döntötte, ő ősszel és akár télen is kerékpárra fog ülni, persze ahhoz (NAGYON) fel kell öltözni. Én pedig javaslok egy "mindenes" terepgumit, aminek jó a tapadása és bármelyik évszakra igénybe lehet venni! Persze csak óvatosan! Az első-hátsó sárvédőket pedig lehet most már felcsatolni, akinek eddig nem lett volna! ☘️
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!