Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Támogatnád a KRESZ módosítását...

Támogatnád a KRESZ módosítását úgy, hogy egy lerobbant autónak az út jobb oldalán, de nem a biciklisávon, hanem annál beljebb kelljen megállnia?

Figyelt kérdés
2022. aug. 7. 12:47
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
100%

Én inkább azt támogatnám, hogy aki egy megállni tilos táblánál megáll, és alibiből kirakja a vészvillogót, de ott sincs az autónál, azt kapásból büntetés, és előéleti pont.

Aki meg lerobban, az sokszor örül, hogy félre tud állni. Ez a biciglisávos dolog meg szerintem nem mindenhol alkalmazható, főleg ha nincs is mögötte semmi, vagy éppen árok van.

2022. aug. 7. 12:54
 2/20 anonim ***** válasza:
89%
Nem
2022. aug. 7. 13:02
 3/20 anonim ***** válasza:
100%

Nem. Műszaki hiba esetén nem feltétlenül tudod eldönteni, hogy hol álljon az autó. A szabály jó, a betartásával vannak gondok.

A szabálytalanul, nem műszaki okból álló autósokat kéne hülyére büntetni, és ehhez kresz módosításra sem lenne szükség.

2022. aug. 7. 13:09
 4/20 anonim ***** válasza:
100%
látom kérdező te sem vezettél még autót... életszerű javaslatokkal kéne előállni, nem ilyesmivel
2022. aug. 7. 13:16
 5/20 anonim ***** válasza:
65%
Felesleges. A körúton még egy műszaki hibás autót sem láttam állni a kerékpársávon…üzemképeset annál inkább.
2022. aug. 7. 13:37
 6/20 anonim ***** válasza:
100%
Hol gondoltad, a járdán, vagy valamelyik épületben?
2022. aug. 7. 14:19
 7/20 anonim ***** válasza:
100%
Vagy esetleg árokban?
2022. aug. 7. 14:19
 8/20 anonim ***** válasza:
42%

Normálisan, fizikailag elválasztott kerékpársávok kellenének és akkor nem tudna ráállni autó.

Amúgy meg nincs értelme, mert alapvetően sokkal kevesebb a kerékpáros mint autós, így kevésbé akasztja meg a forgalmat.

2022. aug. 7. 14:52
 9/20 anonim ***** válasza:
100%
támogatja, hogy a bicajos ne tegyen fel autós kérdést?
2022. aug. 7. 15:18
 10/20 anonim ***** válasza:
100%
Nem értem az árkos felvetéseket. Ha a kerékpársávtól BELJEBB áll meg, az azt jelenti, hogy a jobb szélső forgalmi sávon, a kerékpársáv és az út közepe között.
2022. aug. 7. 17:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!