Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mi lehet a robogómnak a baja?

Mi lehet a robogómnak a baja?

Figyelt kérdés
Mentem a gyorsforgalmin emelkedőn a robogommal nagyobb tempóban és egyszer csak az történt, hogy elkezdett lelassulni úgy, hogy húztam a gázt és megálltam. Majd leállítottam és újrainditottam. Beindult első gyorsindito gomb nyomásra és utánna mentem tovább vele. És semmi hasonlót nem érzékeltem. Lehetséges hogy tulmelegedett? Vagy mi lehet a problémája?

2022. júl. 13. 17:31
 1/1 anonim ***** válasza:
Hasonlót csinál nekem is ha tartósan kopp gázra húzom. Nekem az a gyanúm, hogy mivel betettem egy kis benzinszűrőt, ezért az ilyenkor már nem enged át elég benzint, és kifogy a karburátoból. Tipikusan olyan is mintha levenném a gyújtást, de pár dadogás után ha visszaengedtem a gázt ismét húz mintha nem is történt volna semmi.
2022. júl. 13. 17:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!