Árt a robogómnak ha nagyon húzom?
A gumit koptatod. Ha biztosra akarsz menni, figyelj a szíjra, figyeld az olajszintet és rendeltetésszerűen cseréld az olajat.
Érdemes kicsit olajosabb keverékkel is járni.
Ha foglalkozol vele, mármint karbantartás, akkor nem.
Ezeket a motorokat magas fordulatszámra tervezik, ugyanúgy ahogy egy choppert alacsonyra.
Semmi baja nem lesz.
Egy chopper is le adja a nyomatékot akkor is, ha olyan lassan pörög, hogy meg tudod számolni, mennyit pörög a főtengely.
Ezeknek pedig a magas fordulatszám az ideális.
Ez a motor és a hajtáslánc úgy van kitalálva, hogy a nyélgázas gyorsításokat simán bírja.
Na most ha kipörög a kerék akkor még kisebb rajta a terhelés mintha nem pörögne ki.
A kétüteműnek húzni kell, az olyan.
Az olajozással ne legyen baj, meg legyen menetszél.
Köszönöm mindenkinek így utolag is😅 Akkor mostmár nem dogok arra gondolni ha nagyon húzom hogy ne legyen baja a motornak😁.
8#földúton én is teljes gázzal indulok el mivel ott kipörög elég sokáig..Csak aszfalton nem mertem húzni mert ott nem mindig pörgött ki..Bár ha teljes gázzal húztam igen.De földuton sokkal jobban gyorsul.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!