Karburátor tisztítás elég lenne a robogómnak?
Januárban vettem egy Kymco Agility 4T 50cc robogót. A kezdetektől fenn állt az a probléma, hogy melegen nincs alapjárat. Hidegen tökéletes és pöccre indult, de melegen nem tartotta. Gázadásra nem fulladt, csak alapjárat nem volt.
Körülmények miatt autóra váltottam a tavasszal, tudom el kellett volna adni a robogót, de csak hagytam "rohadni". Nyáron egyszer elővettem, kellett egy kicsit rugdosni, de aztán ment. Ekkorra viszont melegen már nem csak alapjárat nem volt, hanem menet közben meg is állt, aztán pár perc múlva újra indítható volt.
Végül néhány hete vettem elő újra, nagyon sokáig rugdostam, mire beindult, ez persze nem meglepő. Viszont a nyárival ellentétben beindulás után közvetlen sem volt jó, gázadásra fulladt, aztán alig 500 méter után megállt úgy, mint nyáron, viszont itt már hiába vártam, nem indult újra.
Nem ideális a helyzet az eladáshoz, mert nem is megy, meg a szezonja is kifutott, de megszabadulnék tőle, pénz nem érdekel. De azért ha lehet, működőképessé tenném. Viszont se időm, se helyem nincs sok, meg nem is ér annyit, hogy túl sokat foglalkozzak vele, ezért kérdezem: mi lehet a gond? Egy natúr karbi tisztítás megoldhatja, vagy más lehet a gond? Annál jobban nem akarok belebonyolódni, akkor inkább eladom egy zsák krumpliért.
(úgy tudom nem szabad itt hirdetni, de ha valakinek esetleg kell, PM-ben megtalál :D)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!