Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Miért "támadják" ilyen sokan...

Miért "támadják" ilyen sokan a fiatalabb autószerelőket, amiért ők már "nem autószerelők, csak alkatrészcserélők"?

Figyelt kérdés

Először is, emiatt talán a gyártókat kellene szidni, akik egyre nehezebben szerelhetővé teszik az autókat. Erről miért a szerelő tehet?

Másodszor, ez a probléma ugyanúgy érinti az idősebb autószerelőket is. Ha valamit nem lehet, akkor nem lehet, pont. Ennek semmi köze a korhoz, persze a "fiatalok haszontalanok" mentalitás mindenhol ott van, nem csak ebben a szakmában.

Harmadszor, én inkább kicserélek egy alkatrészt, minthogy megkókányoljam. Kókányolás vagy jó vagy nem, ha nem, akkor szopás, így járt. Új alkatrészre meg tudok adni garanciát. Egyrészt megbízható autót kapsz vissza, nem egy széttákolt szart, másrészt ha nem jó, akkor meg ingyen vállaljuk a továbbiakat.

Negyedszer, oké jóska bá, én nyilván haszontalan vagyok, nem tudok szart sem, úgyhogy a következő melót te kapod: 2018-as dízel BMW, teker de nem indul, ki kéne találni mi baja van. Remélem a diagnosztikai gépet be tudod legalább kapcsolni, habár annak használata amúgy is nyilván csalás, az csak nekünk kell, mert szarok vagyunk, szóval oldd meg anélkül. Hajrá!

Nem tagadom, ez kicsit panaszkodás, ugyanakkor őszintén kíváncsi vagyok, ha van köztetek olyan, aki így gondolja, hogy mégis mi a célja egy ilyen kijelentésnek?

2023. aug. 9. 17:12
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:
#10 Köszönöm. A válasz sem különb.
2023. aug. 10. 11:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!