Mostanába szerinted sokan tankolnak omv mexmación és hasonló prémiun benzineket mikor azok ezer ft-ba kerülnek a beznin meg 480-cvanba?
Figyelt kérdés
2022. okt. 28. 20:22
1/7 anonim válasza:
Igen sokan tankolnak ott drágább benzint. Én a céges autót csak ott tankolom.
2/7 A kérdező kommentje:
akkor kiegészíteném a kérdést azzal, hogy "a saját pénzükből"
a cég pénzéből én is prémium benzint vennék
2022. okt. 28. 20:45
3/7 anonim válasza:
Aki azt vette annak oka volt, az továbbra is azt fogja venni.
4/7 anonim válasza:
"mexmación"
"cvanba"
Tudtam én, hogy érdemes lesz feljönni vacsora közben ide röhögni egy kicsit.:)
5/7 anonim válasza:
"a cég pénzéből én is prémium benzint vennék"
Tudtommal szabályozva van, hogy a cég csak 95-ös benzin áfáját kapja vissza.
6/7 anonim válasza:
Akinek azt írja elő a kézikönyv, annak muszáj, de akinek lehet az kihasználja a hatósági árat szerintem. Senki sem a saját ellensége, hogy dupla annyiért vegyen üzemanyagot elvből. Persze, akinek nem számít a pénz, az is tankol prémiumot, de magyarok nagy része nem ilyen.
7/7 anonim válasza:
Sokan. Alig ismerek magamon kívül motorost például, aki nem 100-assal "gondozza a gépét", ahogy ők mondják. Én mondjuk 95-össel tankolom, de akkor is ugyanennyit tankolnék, ha kétszer ennyibe kerülne, mert hobbinak tekintem és arra hajlandó vagyok költeni.
Amíg nem volt a hatósági ár miatt hatalmas az árkülönbség, a családi autóba sem spóroltunk ezen, csak prémium ment bele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!