Miért hazudják még mindig sokan, hogy nem a KRESZ-szel van a baj, hanem az azt nem betartókkal?
Figyelt kérdés
2023. júl. 14. 18:45
2/12 anonim válasza:
Remek érveléseket sorakoztattál fel a kijelentésed mellett, miszerint a KRESZ-szel van baj. Nagyon ügyes vagy! Anyukád biztos büszke rád, lehet beledob egy extra kétszázast a heti zsebpénzedbe. :)
3/12 A kérdező kommentje:
Azt hittem magadtól is rájössz. Elektromos rollerek szabályozatlansága, biciklik össze-vissza szabályozatlansága. Felmész elektromos rollerrel a ferihegyi gyorsforgalmi útra a KRESZ-nek megfelelően, majd tévéhíradóban fogsz szerepelni. Ez mi, ha nem baj a KRESZ-szel?
2023. júl. 14. 18:57
6/12 anonim válasza:
#3 Röstellem, hogy nem vagyok gondolatolvasó.
7/12 A kérdező kommentje:
Akkor most már válaszolsz, hogy felsorakoztattam a kívánt érvet?
2023. júl. 14. 20:16
8/12 A kérdező kommentje:
Szóval nem. Tudtam, hogy csak követelőzni tudsz.
2023. júl. 14. 22:28
10/12 anonim válasza:
Vegyél már vissza te gyökér, nem mindenki az interneten éli az életét, hogy a szefós kérdéseidre 5 percenként válaszoljon.
Továbbra sem hangzott el semmi érdemleges. Nincs kérdés még mindig. Te csak leírtál most egy szituációt és kész. Se kérdés, se érvelés, csak hisztizel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!