Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » 40 éves férfiak miért használj...

40 éves férfiak miért használják a "kezdő vezető" matricát?

Figyelt kérdés
Persze 40 évesen is lehet kezdő az ember, de akikről én beszélek azokon egyértelműen látszik a forgalomban, hogy nem ma kezdték.

2023. júl. 7. 12:25
 1/7 anonim ***** válasza:
76%
Lehet hogy így vette az autót és lusta volt leszedni a matricát
2023. júl. 7. 12:29
 2/7 anonim ***** válasza:
97%
Sokan osztoznak az auton a parjukkal es lehet hogy a holgy a kezdo, csak nem szedik le a matricat minden egyes alkalommal.
2023. júl. 7. 12:29
 3/7 anonim ***** válasza:
93%
Miután meglett a jogsim, apám elvitte párszor az én autómat, mert az övét szerelni kellett. Nyilván nem ő volt a kezdő vezető... 😅
2023. júl. 7. 12:46
 4/7 anonim ***** válasza:
94%
Az autót matricával együtt vette, ez a családi autó és van kezdö vezeti is közöttük.
2023. júl. 7. 12:48
 5/7 anonim ***** válasza:
26%
Mert T, mint teknős. Azért.
2023. júl. 7. 12:53
 6/7 anonim ***** válasza:
33%
Gondolom mert kezdő vezetők.
2023. júl. 7. 14:30
 7/7 anonim ***** válasza:
95%

50 éves férfi is lehet kezdő sofőr. Egyik kollégám 53 évesen rakta le a jogsit mert előtte se pénze, se szüksége nem volt rá. Csak ugye a feleségének volt autója és jogsija, de egy betegség miatt nem volt olyan állapotban hogy vezethessen. Mivel elég sok helyre jártak autóval így megvoltak lőve hogy akkor hogyan mert megoldották tömegközlekedéssel csak iszonyt körülményes volt mert 3-4 órájuk is ráment az utazásra pluszba mint autóval átszállások, ilyesmik miatt és akkor döntött úgy a kollégám hogy akkor lerakja a jogsit és akkor nem lesz ez. Csak mivel kezdő volt és még bizonytalan így inkább felrakta a "T" matricát egy fél évre kb mert ez neki biztonságérzetet adott és ennyi.

Olyan is volt hogy 13 éves vezetési rutinommal vettem egy öreg autót munkába járásra és rajta volt a matrica mert akitől vettem kezdő sofőr volt de annyira lelkes volt hogy minden pénze elment az autóra és rájött hogy anyagilag nem bírja fenntartani, plusz voltak gondok amik miatt még rá kellett költenie és ezt már nem bírta kinyőgni sehogy sem. Én meg vállaltam hogy megveszem és megcsinálom saját pénzemen. Mivel amikor megvettem nem az volt az első és legfontosabb hogy a "T" matricát leszedjem, nem is foglalkoztam vele ameddig nem jutottam el oda hogy már az esztétikával foglalkozzak és csak akkor szedtem le én is. Igazából nem tapasztaltam se előnyét se hátrányát a matricának hogy az ott van, vezettem úgy ahogy eddig, mivel látták rajtam hogy rutinos vagyok így gondolták hogy biztos hogy nem kezdő vagyok így kb mint ha ott se lett volna a matrica.

2023. júl. 7. 17:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!