Menyire lenne férfiatlan egy A Merci egy 40 éves férfinak?
Figyelt kérdés
2021. dec. 15. 20:01
1/18 anonim válasza:
Narancssárga Suzukival járok, Negyvenes férfi (mondom FÉRFI) nem foglalkozik ilyen dolgokkal. Ha nekem ez az autó tetszik/kaptam cégesnek/örököltem/barátnőmé de én használom stb akkor pont leszarom hogy kinek mi a véleménye erről.
2/18 anonim válasza:
Hát inkább csajos mint pasis. A kérdés csak az hogy téged mennyire zavar.
3/18 anonim válasza:
Ha ez a kérdés felmerül benned akkor teljesen mindegy mert belül még egy gátlásos tini vagy 0 önbizalommal
4/18 anonim válasza:
Amúgy attól is függ melyik A-osztály. Valami 90-es évek végi kis töpszli vagy egy mostani A45 AMG.
6/18 anonim válasza:
Szerintem nem nőies az A osztály, de a régi -90 valahanyas nem tudom- szerintem elég csúnya na meg rohad istenesen.
7/18 anonim válasza:
2013- óta gyártottak abszolút felvállalhatóak, sőt. Az az előttiek viszont tényleg csajosak..
8/18 anonim válasza:
Műkörmörmerdzsó a gúnyneve, amúgy meg műszakilag egy határ szemét. :D
Ja, és mint minden merci, szeret rohadni :D :D
9/18 anonim válasza:
Totál mindegy mert aki ezen gondolkodik az kb csak papíron 40 éves. Egy felnőtt simán nem azzal foglalkozik hogy ki mit gondol arról, hogy mivel jár, főleg hogy a normális emberek sem foglalkoznak azzal, hogy nézd már az ott legalább kinéz 40-nek és A Mercedesben ül, micsoda férfiatlan dolog....
10/18 anonim válasza:
Teljesen mind1.
Nekem Clion volt ferfikent de volt szomszedom (ferfi) aki Micraval jart. Egyik sem egy kifejezetten ferfias auto.
Csak ne rozsaszin legyen!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!