Szerintek is férfiatlan ha egy pasi madarakat tart?
Ez ostobaság.
Nekem semleges tulajdonság lenne, bár mondjuk az alábbi helyzet még szimpatikus is:
Igazából minden pasi vonzó, aki valami iránt szívvel-lélekkel érdeklődik. Az annyit tesz, hogy van szíve, és van lelke 😀, és az igen vonzó. Állatot tartani eleve gondoskodó személyiségre vall, amit szintén minden pasiban keresünk.
Ha bárki erre utalt Neked, az irigy. Sivár az élete annak aki semmiért nem tud lelkesedni.
Nem "homis" egyrészt, másrészt szerintem ez édes. Simán összejönnék egy ilyen sráccal, kedvesen bánik az élőlényekkel, ez nem is lehetne más, mint szimpatikus.
Az viszont nagyon gáz és taszító, hogy valaki "homisnak" titulál valamit vagy valakit, mert azzal foglalkozik, amit szeret és fel is vállalja. Engem inkább az ilyen "macsók" taszítanak, akik ráadásul a homoszexualitást inzultusnak is használják, az ilyen ember nem férfias és nem is igazi macsó, csak egy bunkó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!