Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők! Nektek rendkívül férfiatlan lenne egy olyan pasas aki hátproblémák és gerincproblémák nem tudna 30 kg súlynál többet megemelni?
Miért lenne férfiatlan??
Azért nem minden nő értelmi fogyatékos...
Nem számít , engem abszolút nem zavarna.
31N
Nemrég a haveromnál takarítottunk, és odébb kellett vinni a satuasztalt (80-100 kg), 3-an voltunk, és hát... a végén egyedül tuszkoltam arrébb, miközben a másik kettő szurkolt: "Nem megy, hagyjuk, nem bírjuk el!"
Nekem nincs barátnőm, de a két haveromnak van... nem ezen múlik :)
29/F
20 éve már műtögettek így onnantól 6-8 kiló a limit, pár éve már nem is motorozom mert a nyakam is rossz és nem bírja el a bukósisakot se.
Senki nem rótta ezt fel nekem meg, van feleségem (nem ronda kövér nő ) 2 szép gyermekem, járunk kirándulni , külföldre is, talán az egyetlen ami miatt rossz hogy Törökországban telel a kis hajóm és annyira romlott a helyzet hogy egyelőre nem akarok kocsival lemenni így repulni kell covid Time alatt amit igyekszem elkerülni.
Ha ez ferfiatlan akkor keressen egy favágót van belőlük bőven
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!